ΡΟΗ 24/7:
Artboard1 2

Είδη ελαιοσυγκομιδής από τα καταστήματα ΔΕΛΛΗΣ

FFF

Έφτασε η εποχή για το μάζεμα της ελιάς και είτε πρόκειται για παραγωγή ελαιολάδου είτε για επιτραπέζιες ποικιλίες ελιάς, η συγκομιδή είναι ένα από τα πιο σημαντικά και χρονοβόρα στάδια της ελαιοκαλλιέργειας που όμως με τα κατάλληλα μέσα μπορεί να γίνει μια ευχάριστη εργασία.

 Στα καταστήματα ΔΕΛΛΗΣ στα Ν. Μουδανιά θα βρείτε είδη ελαιοσυγκομιδής και όλα τα εργαλεία και μηχανήματα που χρειάζεστε για την καλλιέργεια και φροντίδα της ελιάς.

Ελαιοραβδιστικά μπαταρίας με μετατροπέα για άμεση σύνδεση και με την μπαταρία αυτοκινήτου.

Δίχτυα ελαιοσυλλογής υψηλής αντοχής σε διάφορες διαστάσεις θα κάνουν την συγκομιδή της ελιάς παιχνιδάκι.

Γεννήτριες για ελαιοραβδιστικά θα δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για τις εργασίες του αγρού.

elia3

Στο νέο πολυφυλλάδιο προσφορών Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019 που διατίθεται στα καταστήματα ΔΕΛΛΗΣ, θα βρείτε σε εκπληκτικές τιμές εκτός από είδη ελαιοσυγκομιδής και όλα τα εργαλεία και μηχανήματα για το κλάδεμα της ελιάς και την περιποίηση του αγρού.

Βενζινοκίνητα κλαδευτικά αλυσοπρίονα ZENOAH και Partner, κονταροαλυσοπρίονα KAISER, το μοναδικό αλυσοπρίονο με ενσωματωμένο σύστημα αυτόματου τροχίσματος powersharp της OREGON, ψαλίδια και εξαρτήματα ψαλιδιών κλαδέματος Zanon, κλαδευτικές αλυσίδες και ιαπωνικά χειροπρίονα. Επίσης θα βρείτε θρυμματιστές κλαδιών MASTER για τον θρυμματισμό ξερών κλαδιών και φυλλωμάτων και με τον τρόπο αυτόν αποφεύγετε την καύση τους και προστατεύετε το περιβάλλον!

eliaaaa

eliaaa2

eliaaa1

Κάντε μια επίσκεψη σε ένα από τα τρία καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων & εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ στα Ν. Μουδανιά και ενημερωθείτε για τις προσφορές σε είδη ελαιοσυγκομιδής και όχι μόνο, για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2019.

Καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων & εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ στα Ν. Μουδανιά

1ο Κατάστημα Αρχή Περ. Οδού Μουδανιών-Κασσάνδρας

 2ο Κατάστημα Ζαφειρίου 13

3ο Κατάστημα Ζαφειρίου 8

Τηλ. 23730 65567 & 65212

Fax: 23730 65704 & 65214

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 12:42
επιστροφή στην κορυφή