ΡΟΗ 24/7:
Artboard1 2

Οικονομικές λύσεις θέρμανσης από την Coral Gas ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ!

aerio

Φθινοπώριασε και οι θερμοκρασίες σιγά σιγά μας προετοιμάζουν για τον Χειμώνα. Μπορεί ακόμα να καθόμαστε έξω αλλά η αλήθεια είναι ότι πρωί και βράδυ η θερμοκρασία πέφτει και αναζητούμε οικονομικούς τρόπους θέρμανσης. Η Coral Gas ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ έχει την λύση αφού μπορεί να μας ζεστάνει με τον πιο οικονομικό τρόπο!

 Στην Coral Gas ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ θα βρείτε θερμάστρες υγραερίου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, υψηλής απόδοσης, ασφάλειας και οικονομίας!

Οι θερμάστρες εσωτερικού χώρου με σύστημα ελέγχου της φλόγας και προστασίας από υπερθέρμανση και υπερτροφοδότηση είναι η ιδανική πρόταση  θέρμανσης  για το σπίτι, το γραφείο ή το μαγαζί σας.

aerio2

aerio3

aerio4

Οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου που είναι προς πώληση ή προς ενοικίαση, χρησιμοποιούνται κυρίως σε καταστήματα εστίασης και  κάμπινγκ και είναι ιδανική λύση για εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, δεξιώσεις και πάρτυ.

aer

aerio1

aerio5

Και φυσικά στην Coral Gas ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ  θα βρείτε  φιάλες υγραερίου παντός τύπου με άμεση παράδοση και τοποθέτηση στον χώρο σας μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 23730 91061.

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 13:00
επιστροφή στην κορυφή