ΡΟΗ 24/7:
Artboard1 2

Καθαρισμός κήπου με μηχανήματα Husqvarna από τα καταστήματα ΔΕΛΛΗΣ

 

H250 0177

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει... καλοκαίρι θα μυρίσει! Είμαστε λίγο πριν μπει η Άνοιξη και είναι καιρός να ανασκουμπωθούμε και να εφοδιαστούμε με τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία για να καθαρίσουμε τον κήπο μας.

Τα καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων & εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ στα Ν. Μουδανιά, μας προτείνουν τρόπους και μηχανήματα που θα μας λύσουν τα χέρια στον καθαρισμό κήπων, εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων.

Μόλις στεγνώσει το έδαφος από τις βροχές είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε το ανοιξιάτικο ξε-καθάρισμα και αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένας φυσητήρας Husqvarna για να απομακρύνεται τα πεσμένα φύλλα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο φυσητήρας είναι ένα πολυεργαλείο αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσετε αποθήκες, στάβλους, μηχανήματα κ.λ.π.

16

Οι ηλεκτρικές σκούπες υγρού & ξηρού καθαρισμού Husqvarna, είναι έτοιμες για τις πιο δύσκολες εργασίες καθαρισμού. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρουν την ισχυρή απόδοση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε κάθε είδους βρωμιά, σκόνη, διαρροές και λοιπά απορρίμματα.

17

Η σειρά πλυστικών μηχανημάτων Husqvarna υψηλής πίεσης, "καθαρίζουν" για εσάς! Συνδυάζουν οικονομία νερού και υψηλή απόδοση και είναι ιδανικά για να καθαρίσετε κήπους, αυλές, πλακόστρωτα ακόμα και το αυτοκίνητο σας με επαγγελματικού επιπέδου αποτελέσματα!

 18

19

Τα παραπάνω μηχανήματα μπορείτε να τα βρείτε σε εκπληκτικές τιμές μέσα από τον κατάλογο προσφορών της Husqvarna  και τα καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων & εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ στα Ν. Μουδανιά!

Καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων & εργαλείων ΔΕΛΛΗΣ

1ο Κατάστημα Αρχή περ. οδού Μουδανιών-Κασσάνδρας

2ο Κατάστημα Ζαφειρίου 13

3ο Κατάστημα Ζαφειρίου 8

Τηλ. 23730 65567 & 65212

Fax: 23730 65704 & 65214

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 11:45
επιστροφή στην κορυφή