ΡΟΗ 24/7:
Artboard1 2

Υποδεχόμαστε το καλοκαιράκι στου ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

parask1

Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν μιλάμε για νοστιμιά το μυαλό μου ταξιδεύει στου ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ και ζωντανεύουν νοσταλγικά θύμησες με γεύσεις, μυρωδιές, χρώματα και μουσικές αγαπημένες!

 

Το καλοκαιράκι μύρισε δειλά δειλά και μαζί του  όλα επανέρχονται στην κανονικότητα τους, έτσι και εμείς μπορούμε να υποδεχτούμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του, στην Παραδοσιακή Ταβέρνα ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ που σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου ανοίγει τις πόρτες του και την κουζίνα του, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα υγιεινής, για τους λάτρεις των εκλεκτών μεζέδων, της σχάρας, της ντόπιας ρετσίνας και της ρετρό διακόσμησης!

parask3

Σε ένα χώρο αγαπημένο με ιστορία που θες δεν θες σου' ρχονται εικόνες από τα παλιά, με τις μυρωδιές από τα κοψίδια που ψήνονται στη σχάρα να σου "κόβουν την ανάσα"  και να ανυπομονείς να απολαύσεις το ζουμερό σουτζουκάκι και τα σουβλάκια του αλλά και ότι άλλο τραβά η όρεξη σου.

parask

parask5

parask4

parask6

Η κεχριμπαρένια ρετσίνα του αλλά και το τσιπουράκι παραγωγής του θα μας χαλαρώσουν ευχάριστα και η ορχήστρα με λαικό-ρεμπέτικα τραγούδια θα μας κρατά συντροφιά τα Σαββατοκύριακα ξεκινώντας από αύριο κιόλας.

Η απόλαυση ολοκληρώνεται με μαμαδίστικο γλυκάκι σε πολλές επιλογές και την δροσερή αύρα που χαϊδεύει αέρινα την κληματαριά που στολίζει την αυλή της Παραδοσιακής Ταβέρνας ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ... Καλό καλοκαίρι!

parask2

Παραδοσιακή Ταβέρνα ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ στην κεντρική πλατεία Ν. Ποτίδαιας

Τηλ. 23730 41556

επιστροφή στην κορυφή