ΡΟΗ 24/7:
Artboard1 2

Woof Pet Grooming & Spa

woff

Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, η αλήθεια είναι ότι οι τετράποδοι φίλοι μας είναι πολύ δοτικοί και παρά το γεγονός ότι μπορεί να μας κάνουν το σπίτι μαντάρα μερικές φορές, έχουν κλέψει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μας και τα θεωρούμε μέλη της οικογένειας μας γιαυτό χρειάζονται πέρα από την αγάπη μας, προσεκτική φροντίδα και περιποίηση.

Την φροντίδα του σκύλου όμως δεν τη λες και εύκολη υπόθεση γιατί για να δείχνει όμορφος αλλά και να είναι υγιής ένας σκύλος, χρειάζεται  τακτική περιποίηση τριχώματος για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος του καθώς και άλλες υπηρεσίες που δεν είναι και τόσο εύκολο να τις κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι.

Το Woof Pet Grooming & Spa της Αλκινόης Μουχτιδιώτου, αναλαμβάνει τον απαραίτητο καλλωπισμό του αγαπημένου σας φίλου, κάνοντας υπηρεσίες όπως το κούρεμα, το μπάνιο, το χτένισμα, τον καθαρισμό αυτιών και το κόψιμο νυχιών, μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς και το κατοικίδιο σας!

woof1

Ένας επαγγελματίας groomer όπως η Αλκινόη, μπορεί με ασφαλή τρόπο να επιμεληθεί τον καλλωπισμό του σκύλου  σας αφού γνωρίζει την προετοιμασία πριν τον καλλωπισμό, την προσέγγιση του ζώου με βάση την συμπεριφορά του, τις ιδιαιτερότητες της κάθε φυλής και την ορθή χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού που χρειάζεται από το κούρεμα μέχρι το μπάνιο και το στέγνωμα του.

woffff

woof

Το Woof Pet Grooming & Spa διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό, χρησιμοποιεί υποαλεργικά σαμπουάν με φυσικά συστατικά κατάλληλα για τους τετράποδους φίλους μας και λειτουργεί πλήρως με τους νέους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας από το Covid-19, αφού γίνεται αποστείρωση των εργαλείων και απολύμανση όλου του χώρου μετά από κάθε ραντεβού.

Woof Pet Grooming & Spa ολοκληρωμένες υπηρεσίες καλλωπισμού κατοικιδίων με σεβασμό και φροντίδα αλλά κυρίως με αγάπη για τα ζώα!

woofk

Woof Pet Grooming & Spa

Παναγίας Κορυφινής 55 Ν. Μουδανιά

Τηλ. 23730 22222

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 13:38
επιστροφή στην κορυφή