ΡΟΗ 24/7:
Artboard1 2

Μεζεδοπωλεία υπάρχουν πολλά Calamari όμως ένα!

Kalm 156

Το Calamari Seafood meze & Rakery απλώνει τα δίχτυα του μπροστά στην θάλασσα και μας περιμένει σε ένα όμορφο και χαλαρό περιβάλλον στο κέντρο των Ν. Μουδανιών για να μας σερβίρει εκλεκτά εδέσματα σε εξαιρετικά ευφάνταστες συνταγές!

Ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο και πολλή αγάπη για φιλοξενία σε όσους επιθυμούν να γευτούν μοναδικούς μεζέδες αλλά και πιάτα που ξεχωρίζουν από ατόφιες γεύσεις του ευλογημένου τόπου μας σε στεριά και θάλασσα.

Kalm 131

Kalm 126

Η κουζίνα του εμπνεύεται απ' ότι βγάζει η θάλασσα επομένως εδώ θα δοκιμάσετε μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, μεζέδες, αλοιφές και σαλάτες που θα αφήσουν εποχή αλλά και επιλεγμένα πιάτα κρεατικών, που μπορείτε να τα συνοδεύσετε με μια ποικιλία αποσταγμάτων όπως καλό ούζο ή τσίπουρο ή εκλεκτά κρασιά.

Kalm 134

Kalm 146

Στα προσεχώς του καταστήματος και τα επίσημα εγκαίνια του Calamari Seafood meze & Rakery που θα γίνουν την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, σε μια βραδιά όπου θα μπορέσετε να δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις θαλασσινών και κρεατικών με την συνοδεία εκλεκτών κρασιών και καλής παρέας!

Kalm 62

Calamari Seafood meze & Rakery

Πλατεία Βασματζίδη Ν. Μουδανιά

Τηλ. 23730 23270

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 13:05
επιστροφή στην κορυφή