ΡΟΗ 24/7:

"Οι μούσες των καταραμένων ζωγράφων" στην Μαύρη Τρύπα

POSTER THESSALONIKI

-Από τους Opera Chaotique

 

Οι Opera Chaotique, με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, επιστρέφουν στη Μαύρη Τρύπα με την παράσταση "Οι μούσες των καταραμένων ζωγράφων", την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

Τα άτακτα μοντέλα της Μονμάρτρης και οι τραγικοί έρωτες των Μποέμ ζωγράφων του Παρισιού εμπνέουν το εκκεντρικό δίδυμο των Tenorman & Voodoo Drummer, οι οποίοι με νέες συνθέσεις και απρόσμενες διασκευές παρουσιάζουν το νέο τους σουρεαλιστικό cabaret show. Είναι η εποχή της επανάστασης στην τέχνη, η εποχή της αμαρτίας, η πόλη του Φωτός είναι το κέντρο του κόσμου, όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες καταφθάνουν εκεί (Απολλιναίρ, Χέμινγουει, Σατί, Ματίς, Ρενουάρ, Μονέ, Προυστ), η εποχή του Τουλούζ Λοτρέκ και του Μουλέν Ρουζ.

Οι Opera Chaotique εισέρχονται μέσα στα καμπαρέ και στα ατελιέ των ζωγράφων και γνωρίζουν τις σπουδαίες Μούσες που ενέπνευσαν τις μεγάλες δημιουργίες. Γνωρίζουν τον Πικάσσο και τις αναρίθμητες γυναίκες του, τον Μοντιλιάνι και τη Ζαν, τη Σουζάν Βαλαντόν, την Κικί του Μοντπαρνάς κ.ά., και εισάγουν στο πνεύμα της ελευθερίας και του μεγάλου πάθους.

Συντελεστές

Γιώργος Τζιουβάρας (Tenorman): Φωνή, Αφήγηση, Πιάνο Χρήστος Κουτσογιάννης (Voodoo Drummer): Ντραμς Μαζί τους κάθε βδομάδα διαφορετικοί καλεσμένοι έκπληξη!

επιστροφή στην κορυφή