ΡΟΗ 24/7:

Θα πάρω το αμάξι μου, στην τσέπη χαρτζιλίκι...

cartoon-family-in-car
Ποιός περίμενε να είναι τόσο γεμάτη μια μέρα με ρεπό;Όταν η δουλειά σου δεν έχει ωράριο, δεδομένες ημέρες εργασίας και έχεις να κάτσεις και να αράξεις μέρες ατελείωτες, χαίρεσαι πραγματικά με μια ελεύθερη ημέρα, χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κοιτάζεις να σηκωθείς λίγο αργότερα από το κρεβάτι, κάνεις πρωινό και καταστρώνεις με πρόγραμμα -κακό απομεινάρι της δουλειάς-  το πώς θα περάσεις τη μέρα σου!
dinopoulou-1-Collage
Ένιωθα τόσο τυχερή, που στο μυαλό μου ήρθε αμέσως το ΚΙΝΟ. Και να πει κανείς οτι είμαι λάτρης των τυχερών παιχνιδιών και πού με χάνεις που με βρίσκεις, είμαι εκεί; Καμία σχέση. Όμως αφού καρφώθηκε η ιδέα, είπα να την κάνω πράξη. Ντύθηκα, στολίστηκα και πήγα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. Αφού μου έδειξε η Δανάη, πως παίζεται αυτό που ήθελα να παίξω- η άσχετη του χωριού-, ετοίμασα 5 πίνακες του δελτίου μου, πλήρωσα και κάθησα αναπαυτικά. Σα να μου έλειπε κάτι...
pride-delivery-068-Collage
Ένας καφές! Ναι! Τηλέφωνο στο 23730 65977 και παραγγελία για Pride καφεδάκι! Πάλι καλά που το Pride έχει ξεκινήσει υπηρεσία delivery και πίνουμε τον καφέ μας μαζί με super λιχουδιές! Freddo espressoμέτριο με στέβια και κοτόπιτα!

Έπεσε στα χέρια μου ένα διαφημιστικό του Χρυσόπουλου και χάζευα τα φωτιστικά του. Και θέλω να αλλάξω φωτιστικά, σκέφτηκα. Μην δει η γυναίκα κάτι, αμέσως να το χρειάζεται! Κι όμως, στα ψώνια μου είμαι πρακτική και καθόλου σπάταλη...

Η ώρα περνούσε και είχα ξεχάσει ήδη τί έπρεπε να προσέχω στις οθόνες. Απολάμβανα τον πρώτο μου καφέ και την κοτόπιτά μου. Σηκώθηκα και πήγα στη Δανάη για να δω τί έγινε με το δελτίο μου. 7 αριθμοί, 5 πίνακες, KINO BONUS... Μόλις είχα κερδίσει 105 ευρώ!
xrysopoylos-1-Collage
Το χαμόγελο διάπλατο στο πρόσωπό μου και φεύγω για Χρυσόπουλο! Περιττό να σας πω πως εκτός από τις λάμπες που χρειαζόμουν, πήρα και το φωτιστικό που μου άρεσε και πραγματικά ένιωσα πολύ ευτυχισμένη!!!

Ένα τηλεφώνημα όμως, με ξαναέφερε στην καθημερινότητα της δουλειάς. Ο φίλος και καλός συνεργάτης Γιάννης Αδαμιώτης, ήθελε να συναντηθούμε στον Πολύγυρο, στο Tiverious, το κατάστημα που διαθέτει εδώ και χρόνια. Και ήθελα να πάω και super market... Πως θα προλάβαινα;
tiverious-343-Collage
Παίρνω τηλέφωνο τον Στέλιο Κοκκινίδη, ιδιοκτήτη super market στα Σήμανδρα και δίνω την παραγγελία μου. Ξέρετε, ο Στέλιος εδώ και χρόνια κάνει delivery τις παραγγελίες που του δίνετε και έτσι δεν χρειάζεται να πάτε στο super market. Έρχεται στο σπίτι σας αυτό!
kokki-market-10-Collage
Αφού τακτοποίησα και αυτό, ξεκίνησα για Πολύγυρο. Είχα μαζί μου και την πασμίνα που πήρα από την φίλη μου Δουκένη και έτσι όσο κρύο και να είχε στην πρωτεύουσα, εγώ θα ήμουν οκ!   
malli1Collage

Βρεθήκαμε με τον Γιάννη και πίνοντας καφέ έμαθα ένα πολύ καλό νέο. Ξέρετε, ο Γιάννης, μαζί με την ομάδα συνεργατών του, στηρίζει 2 φορές την εβδομάδα το είδικό σχολείο Πολυγύρου και παρέχει τα πρωινά στους μαθητές του. Σπάνιο στις μέρες μας να βλέπεις τέτοιες ευαισθησίες σε νέους ανθρώπους.
Αφού τελείωσε η κουβέντα μας, είπα να πάρω τον δρόμο της επιστροφής.

Ήταν μόλις 13:30 το μεσημέρι και είχα όλη την ημέρα μπροστά μου!
Αγαπημένο μου ρεπό, τώρα θα σε απολαύσω!!!

επιστροφή στην κορυφή