ΡΟΗ 24/7:

Οι "Μπλε" και η Θεοδοσία Τσάτσου στο Principal Club Theater

mple tzth

Για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος

Οι "Μπλε" με την Τζώρτζια συναντούν τη Θεοδοσία Τσάτσου στο Principal Club Theater, το Σάββατο 4 Μαρτίου, σε μια συναυλία - γιορτή για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος.
Δεκέμβριος του 1996 και οι "Μπλε" εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο "Eνοχές". Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.
Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους "Μπλε" τα ηνία στη φωνή αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.
Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν...
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο που μας πέρασε στην Αθήνα, στη γιορτινή συναυλία για τα 20 χρόνια των "Μπλε" και ήταν το έναυσμα για μια σειρά κοινών συναυλιών το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη.
Στις 4 Μαρτίου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί, στη σκηνή του Principal Club Theater, στον πολυχώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη, όπου πριν από 20 χρόνια ξεκίνησε να γράφεται η ιστορία των "Μπλε".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 3ήμερο γλέντι!!! 11 Μαρτίου που θα είσαι; »
επιστροφή στην κορυφή