Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 652
ΡΟΗ 24/7:

Ο θρυλικός "Μαυρογιαλούρος" στη Θεσσαλονίκη

YPARXEI KAI FILOTIMO ARIST19

5-21 Απριλίου στο θέατρο "Αριστοτέλειον"

Η κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου-Χρήστου Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο», μετά την επιτυχία στο θέατρο Προσκήνιο, έρχεται στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αριστοτέλειον, από την Παρασκευή 5 έως και την Κυριακή 21 Απριλίου.

Το πρώτο ανέβασμα του έργου έγινε από το Θέατρο Τέχνης το 1950 με τίτλο «Ανώμαλη προσγείωση», σε σκηνοθεσία του Καρόλου Κουν. Στα μέσα της δεκαετίας του ’60, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιχειρεί νέο ανέβασμα με νέο τίτλο και το έργο δοξάζεται αρκετές φορές στη σκηνή και φυσικά στην κινηματογραφική οθόνη.

Τα έργα που έχουν ενδιαφέρον θεατρικό συνομιλούν με το χρόνο και όχι μόνο με τον καιρό τους. Η καρδιά της γραφής των Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου χτυπά ακόμα δυνατά. Η μεγάλη κωμωδία δεν ασχολείται με τύπους και πρόσωπα αλλά με συμπεριφορές. Αυτές θα προσπαθήσουμε να ζωντανέψουμε στο προσεχές εγχείρημά μας. Βέβαια το γέλιο θα είναι παρόν για να πιστοποιεί και τις αδυναμίες μας και τα προτερήματά μας. Όλων!

Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Τάσος Κωστής, Χρήστος Γιάνναρης, Ντίνος Σπυρόπουλος, Νίκος Απέργης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου, Εύη Δαέλη, Ελένη Καραδάκη.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

ΤΕΤΑΡΤΗ 19:30
ΠΕΜΠΤΗ 21:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 18:30 και 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 19:30

Τιμές εισιτηρίων

20€, 15€ (άνεργοι, πολύτεκνοι και φοιτητές) 12€ ομαδικό

επιστροφή στην κορυφή