ΡΟΗ 24/7:

Ο Crixus από το "Σπάρτακο" έρχεται στη Θεσσαλονίκη

manu bennett crixus

Προσκεκλιμένος του Thessaloniki Comic Convention

Ο Manu Bennett, ο ηθοποιός που εντιπωσίασε στο ρόλο του Crixus, στην τηλεοπτική σειρά "Σπάρτακος", τόσο για τις υποκριτικές του ικανότητες, όσο και για τους... κοιλιακούς του, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα, καθώς είναι ένας από τους προσκεκλημένους τού Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con», του απόλυτου φεστιβάλ στην Ελλάδα για τα κόμικς, το animation και όλα όσα σχετίζονται με τις συγκεκριμένες μορφές τέχνης, το οποίο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 10 ώς τις 12 Μαΐου.
Να σημειώσουμε ότι πέρα από τη σειρά "Σπάρτακος", ο Manu Bennett ξεχώρισε ως “Azog the Defiler” στην κινηματογραφική τριλογία “Hobbit”, εντυπωσίασε με την ερμηνεία του ως “Allanon” στη σειρά “The Shannara Chronicles”, αλλά και με τις πολεμικές ικανότητες και τη σωματική του διάπλαση στον ρόλο τού Slade Wilson/Deathstroke της σειράς “Arrow”.
Στο πλαίσιο της παρουσίας του στο convention, ο Bennett θα συμμετέχει σε signings, σε Q&A και σε photo sessions, ενώ έχει προγραμματιστεί και συνάντησή του με τους fans του.

επιστροφή στην κορυφή