ΡΟΗ 24/7:

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το Σάββατο στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών

papakonstantinou 2019 poster

Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών! Ο αειθαλής μουσικός, ο αιώνιος έφηβος, υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις 9 μ.μ., στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» με μια μοναδική συναυλία. Σε μια βραδιά μουσικής μαγείας θα παρουσιάσει τραγούδια από το νέο δίσκο του «Μπλέξαμε…», καθώς και όλα τα κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία στο χώρο της μουσικής, εδώ και πολλές δεκαετίες.

Ο νέος δίσκος έρχεται σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου, του Οδυσσέα Ιωάννου και της Σάννυ Μπαλτζή με μουσική του ίδιου, του Χριστόφορου Κροκίδη και του Αντρέα Αποστόλου.

Με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά του, που φέρει μοναδικό στίγμα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου «μιλά» για τα πάντα μέσα από τα τραγούδια του: για τον έρωτα, την κοινωνία, το σήμερα και το αύριο, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, το όνειρο, τους φόβους μας…

Με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα εμφανιστούν και οι μουσικοί: Μαίρη Μπρόζη (βιολί-τραγούδι), Αντρέας Αποστόλου (πιάνο/keyboards), Βαγγέλης Πατεράκης (ηλεκτρικό μπάσο), Στέφανος Δημητρίου (τύμπανα), Γιάννης Αυγέρης (κιθάρες).

επιστροφή στην κορυφή