ΡΟΗ 24/7:

Η ομορφιά της Ινδίας... συνάντησε τις ομορφιές της Χαλκιδικής (ΦΩΤΟ)

72164486 10221430447848124 3768162434427125760 n

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός "Haut Monde Mrs India Worldwide 2019"

Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς γίνεται το «όχημα» για να προβάλουν τις δικές τους ομορφιές στην Ινδία, η Χαλκιδική, η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Κεντρική Μακεδονία. Η εκδήλωση «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019», που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου στη Σιθωνία Χαλκιδικής, έρχεται να προστεθεί στο κάδρο της προβολής των θελγήτρων της Βόρειας Ελλάδας στη μακρινή χώρα της Ασίας.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό, που διοργανώνεται για ένατη χρονιά και αποτελεί θεσμό για την Ινδία, καθώς έχει διεθνή χαρακτήρα και πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες του κόσμου απευθυνόμενος στους απανταχού Ινδούς, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Οι συμμετέχουσες σε αυτόν τον διαγωνισμό δεν ξεχωρίζουν μόνο για την ομορφιά και την προσωπικότητά τους. Είναι κυρίες έγγαμες ή διαζευγμένες, από 18 έως 49 ετών και οι περισσότερες με ιδιαίτερη μόρφωση.

Φέτος, η αποστολή των Ινδικών Καλλιστείων αποτελείται από 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο, τα μέλη της διοργανώτριας εταιρείας και σπουδαστές των Σχολών Σχεδιαστών της Ινδίας, με την ευγενική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της χώρας. Τις διαγωνιζόμενες θα συνοδεύσουν στην Ελλάδα οι συγγενείς τους, για να παρακολουθήσουν από κοντά τόσο την τελετή απονομής καλλιστείων, όσο και τον διαγωνισμό ταλέντων, που θα γίνει στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα, καθώς πέρυσι έγινε στη Ρόδο, ενώ έχει διεξαχθεί επίσης στο Ντουμπάι, το Μιανμάρ, το Βιετνάμ αλλά και στη γενέτειρά του, την Ινδία.

Στο πλαίσιο του θεσμού, οι 175 finalists καλλονές του διαγωνισμού, με πρωτοβουλία του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν τόσο στο Άλσος του Αριστοτέλη στα Στάγειρα όσο στην εντυπωσιακή πλατεία των Μουσείων της Αρναίας, καθώς και σε σημεία του παραδοσιακού και γραφικού οικισμού της.

ARNAIA INDIA1

ARNAIA INDIA2

STAGEIRA INDIA 3

STAGEIRA INDIA 4

STAGEIRA INDIA 5

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 00:07
επιστροφή στην κορυφή