ΡΟΗ 24/7:

18η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής στη Θεσσαλονίκη

18 giorti tsipourou terpnis19

Στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας

Η καθιερωμένη πλέον "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ" που πραγματοποιείται για 18η συνεχή χρονιά επιστρέφει σήμερα, Κυριακή 17 Νοεμβρίου από τις 11.00 το πρωί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας Κλεάνθους 57, (Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την Υποστήριξη της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα: του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Η "Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής" αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους αυτών, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει το κοινό δωρεάν το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής Σερρών και να γευτεί τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης όπως και να απολαύσει τα χορευτικά συγκροτήματα και να χορέψει μαζί τους.

επιστροφή στην κορυφή