ΡΟΗ 24/7:

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του Βασίλη Καρρά

karras cover scaled2020

"Ρωτάς αν σ' έχω ερωτευθεί" ο τίτλος του νέου CD

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του Βασίλη Καρρά είναι γεγονός. Τρία χρόνια μετά τον τελευταίο του δίσκο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται με 12 σύγχρονα λαϊκά τραγούδια που του εμπιστεύτηκαν παλιοί και καινούργιοι φίλοι του.

«ΡΩΤΑΣ ΑΝ Σ’ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ» ο τίτλος του νέου cd του Βασίλη Καρρά και του πρώτου του single που έχετε ήδη ακούσει στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και έχει αγαπηθεί πολύ!

Η αυθεντική λαϊκή φωνή και ερμηνεία του Βασίλη Καρρά σε τραγούδια νέων φίλων αλλά και σταθερών συνεργατών του τα τελευταία χρόνια, που για μια ακόμα φορά συνθέτουν έναν δίσκο γεμάτο εξαιρετικά τραγούδια, που θα κάνουν επιτυχία.

Λαϊκότροπες μπαλάντες, καθαρόαιμα ζεϊμπέκικα, ύμνοι που ξεσηκώνουν τους ακροατές τους σε ένα άλμπουμ που ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ποιος είπε ότι οι λαϊκές καριέρες αντοχής είναι υπόθεση παλιότερων και όχι των τελευταίων δεκαετιών;

Υπάρχουν περιπτώσεις τραγουδιστών αλλά και τραγουδιών που σαφώς αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα… Μια από αυτές είναι ο Βασίλης Καρράς που παραμένει ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής πολλών γενεών αλλά και των νέων.

Συνοδεύετε από ένθετο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών, τους δημιουργούς καθώς και τους μουσικούς που έλαβαν μέρος.

Επιμέλεια παραγωγής: Βασίλης Καρράς, Γιάννης Γκιούρας

επιστροφή στην κορυφή