ΡΟΗ 24/7:

Αφιέρωμα στον Γιώργο Μαργαρίτη

DSC00727 resultmargaritis620

Στη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1 "Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ"

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, γιορτάζει το καλό λαϊκό τραγούδι.

Οι δρόμοι του Γιώργου Μαργαρίτη συναντιούνται με τους δρόμους του μπουζουκιού και μας οδηγούν σε μια γιορτή γεμάτη μουσική, τραγούδι και ιστορίες από την πορεία του αγαπημένου ερμηνευτή, από τον ίδιο αλλά και από τον βιογράφο του, Κώστα Μπαλαχούτη.

Πορεία που έφερε σε αναπάντεχες συνεργασίες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η Μιμή Ντενίση, ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Φάνης Μουρατίδης, μοιράζονται στην κάμερα της εκπομπής μερικές από αυτές τις στιγμές.

Στην εκπομπή και η υπέροχη Σοφία Παπάζογλου, η οποία με τη χαρακτηριστική φωνή της έδωσε το δικό της χρώμα στη βραδιά, όπως και ο μελετητής της ελληνικής μουσικής ιστορίας, Γιώργος Τσάμπρας.

Η νέα γενιά ακολουθεί τα παλιά μονοπάτια. Ο Σταν ερμηνεύει παλιά λαϊκά, ενώ μας χαρίζει ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο-έκπληξη, με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη για πρώτη φορά στο μικρόφωνο, μπροστά στον πατέρα του.

Ακόμη, η Χριστίνα Μηλιού, η Μελίνα Μακρή, η Κατερίνα Ευγενικού, η Φραντζέσκα Μιχαήλ, ο Πέτρος Σκάρος και η Μαρία Κορέλλι, όλοι σε μεγάλα κέφια, ξεσήκωσαν και ξεσηκώθηκαν!

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη, Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου

Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

επιστροφή στην κορυφή