ΡΟΗ 24/7:

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique στο "Club του Μύλου"


τσαλιγοπουλου

Η επιτυχημένη νέα παράσταση της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των bogaz musique, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπου κι αν παρουσιάστηκε, μεταφέρονται στο "Club του μύλου" στην Θεσσαλονίκη, για 3 και μόνο παραστάσεις τα Σάββατα 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου.Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μας συστήνεται εκ νέου αυτό το χειμώνα: Είναι πλέον η Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique. Μια νέα μπάντα που απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς, συνιστώντας μαζί με εκείνη μία δημιουργική μουσική ομάδα, που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό, την Ανατολή με τη Δύση και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό, ηχητικό τοπίο.

Άλλωστε η Ελένη Τσαλιγοπούλου πέρα από τις συναρπαστικές της ερμηνείες έχει φανερώσει τα τελευταία χρόνια και μία ακόμη πλευρά του ταλέντου της, καθώς συνθέτει μουσικές, μεταφράζοντας σε ήχο τις επιρροές και τις μνήμες της από όλα τα ακούσματα που αγαπά και έχουν διαμορφώσει τη μουσική της προσωπικότητα.

Bogaz Πορθμός, πέρασμα, ρεύμα αέρα που φυσά σε ένα πέρασμα.Ακριβώς όπως η φωνή της. Μια φωνή που περνά με χαρακτηριστική άνεση, σαν αεράκι που φυσά, από τα ηχοχρώματα και τη συγκίνηση της Ανατολής στην ένταση και το πάθος της Δύσης.

Μύλος Club
Ανδρέου Γεβργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος 12 ευρώ.
Προπώληση 10 ευρώ.
Σημεια Προπώλησης: Έντεχνο - Σάρωθρον - Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά).

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 17 Μαρτίου 2015 18:18
επιστροφή στην κορυφή