ΡΟΗ 24/7:

Ο Παύλος Παυλίδης και οι "Β-Movies" στο "Club του Μύλου" την Παρασκευή

POSTER PAVLIDIS MYLOS CLUB MARCH 2015
Η συναυλία του Παύλου Παυλίδη και των Β-Movies που αναμένεται να είναι sold out, όπως και κάθε τους συναυλία άλλωστε, έρχεται την Παρασκευή 27 Μαρτίου στο γνωστό μας "Club του Μύλου"


Ο Παύλος Παυλίδης δεν χρειάζεται συστάσεις σε όσους είναι εξοικειωμένοι ή έστω παρακολουθούν την ελληνική ροκ σκηνή. Είναι η περίπτωση του καλλιτέχνη εκείνου που από το ξεκίνημά του πειραματίζεται και ρισκάρει στον ήχο του, διατηρώντας παράλληλα υψηλή αισθητική και στιχουργικό βάθος: συνεχίζει, δε, να πορεύτεται σε αυτόν τον δρόμο με συνέπεια, για χρόνια.

Την Παρασκευή λοιπόν, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies, που τον συνοδεύουν επί σκηνής τα τελευταία χρόνια ερμηνεύοντας τα κομμάτια του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, θα παρουσιάσουν στο stage του Club του Μύλου ένα εκτεταμένο πρόγραμμα από το οποίο δεν θα λείπει η αναδρομή σε όλη τη μουσική πορεία του, με τραγούδια από τη θρυλική εποχή των Ξύλινων Σπαθιών έως και τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του που αγαπήθηκαν εξίσου.
Επίσης στο live θα παρουσιαστεί και το καινούριο υλικό που η μπάντα ετοιμάζει αυτό τον καιρό και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι B-Movies ειναι :

Τόλης Δεληγιάννης (μπάσο)

Αλέκος Σπανίδης (τύμπανα )

Ορέστης Μπενέκας (πλήκτρα)

Σάκης Αζάς (κιθάρα)

Μύλος Club:

Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία

Ωρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30

Τηλ κρατήσεων: 2310510081

Εισιτήριο θεάματος: 12 ευρώ, προπωληση: 10 ευρώ (ΕΝΤΕΧΝΟΝ, ΣΑΡΩΘΡΟΝ, ΔΙΩΡΟΦΟΝ)

επιστροφή στην κορυφή