ΡΟΗ 24/7:

Microsoft Office: Η τελική έκδοση της εφαρμογής για Android δωρεάν στο Play

41435 1435328134-full

Η preview version του Office Mobile κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου από την Microsoft και πέντε εβδομάδες μετά, η δημοφιλής εταιρεία λογισμικού φέρνει την πλήρη σουίτα εφαρμογών γραφείου στα Android smartphones. Αναφέρεται επίσημα πως το εν λόγω λογισμικό δοκιμάστηκε σε πάνω από 83 χώρες και από 1900 διαφορετικά μοντέλα smartphones. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των δοκιμών, η Microsoft είπε πως έχει ακούσει χιλιάδες χρήστες που δοκίμασαν τις εφαρμογές, βοηθώντας τους προγραμματιστές της Microsoft να πραγματοποιήσουν τις κατάλληλες αλλαγές και διορθώσεις. 

Οι υπεύθυνοι της Microsoft εστίασαν την προσοχή τους στο να βελτιώσουν πολύ την επικοινωνία της εφαρμογής με third-party λύσεις στον τομέα του cloud storage όπως το Dropbox και το Google Drive, αλλά και στην επικοινωνία της με τους υπολογιστές και άλλες συσκευές. 


To Word αφήνει τους χρήστες να διαβάσουν και να επεξεργαστούν ψηφιακά έγγραφα και εξίσου εύκολο είναι να προσθέσει ή να αλλάξει κανείς ορισμένα στοιχεία. Με απλά βήματα επιτρέπεται η δημιουργία διαγραμμάτων με βελτιωμένη την χρήση αφής, ενώ το με Power Point μπορείτε να κάνετε μια πλήρη παρουσίαση από το smartphone σας. 

Υπολογίζεται πως η Microsoft θα συνεργαστεί με πάνω από τριάντα κατασκευαστές συσκευών, προκειμένου να συμπεριλάβουν την δημοφιλή σουίτα εφαρμογών εξαρχής στα νέα τους μοντέλα, ενώ φυσικά μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play

Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις εφαρμογές της σουίτας γραφείου της Microsoft; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας; 

πηγή:myphone.gr

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 18:58
επιστροφή στην κορυφή