ΡΟΗ 24/7:

Φροντίστε τα Ακουστικά σας για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

 13472170 10206190398789880 588565595 n

 

Όταν αγοράζουμε ένα ακουστικό βαρηκοΐας θέλουμε να το κρατήσουμε για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να το προστατεύουμε από «ατυχήματα», αλλά και να το διατηρούμε καθαρό.

 

Αυτά που μπορούν να βλάψουν το ακουστικό βαρηκοΐας είναι η υγρασία, η θερμότητα, το κερί του αυτιού, η λιπαρότητα, τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και … η αμέλεια.

  

Σας παραθέτουμε ορισμένες πρακτικές συμβουλές

* Για να παρατείνετε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν δεν φοράτε τα ακουστικά σας, ανοίξτε την θήκη της μπαταρίας ώστε η μπαταρία να μην κάνει εφαρμογή και λειτουργεί το ακουστικό άσκοπα.

* Συνηθίστε να καθαρίζετε τα ακουστικά σας σε καθημερινή βάση.

* Ποτέ μην χρησιμοποιείτε οικιακά απορρυπαντικά ή έλαια για να καθαρίσετε τα ακουστικά βαρηκοΐας.

* Κάθε φορά που βγάζετε το ακουστικό σας βάλτε το στην ειδική θήκη, προκειμένου να αποφύγετε να το χάσετε ή να το σπάσετε.

* Στο ειδικό κουτί που φυλάτε το ακουστικό να έχετε πάντα μια ταμπλέτα αφύγρανσης για να τραβάει την υγρασία.

* Ελέγχετε πάντοτε αν βγάλατε το ακουστικό σας πριν κολυμπήσετε, κάνετε μπάνιο ή χρησιμοποιήσετε σπρέι μαλλιών ή βαφές.

* Μην αμελείτε να δίνετε το ακουστικό βαρηκοΐας για service τουλάχιστον κάθε τρίμηνο. Το καλοκαίρι το service πρέπει να γίνεται πιο τακτικά λόγω του ιδρώτα.

* Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία μην διστάζετε να επικοινωνείτε με τον ακοοπροθετιστή σας…. Η πιο ασήμαντη απορία για εσάς μπορεί να είναι η σημαντικότερη λεπτομέρεια για εμάς προκειμένου να κάνουμε την σωστή ρύθμιση, εφαρμογή ή επιδιόρθωση του ακουστικού βαρηκοΐας.

Ενημερωθείτε για τα ακουστικά βαρηκοΐας δοκιμάζοντας δωρεάν είτε στο Κατάστημά μας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής είτε κατ’ οίκον. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές τις Χαλκιδικής και την Θεσσαλονίκη.

Γράφει ο Πέτρος Κάτηρας
Ακοοπροθετιστής

 

 katiras-katastima-

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 16:54
επιστροφή στην κορυφή