ΡΟΗ 24/7:

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Συνεχείς έλεγχοι για το παραεμπόριο

prosagwgh m1

Συνεχίζονται εντατικά και σε καθημερινή βάση, οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την πάταξη του παραεμπορίου, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι στις τουριστικές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα...

Φάρμακα για τους Γιατρούς του Κόσμου

gyn giatroi k

- Τα συγκεντρώνει ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου

Διαβάστε περισσότερα...

Η δημόσια διοίκηση στη Χαλκιδική στο επίκεντρο της συνάντησης Καρανάσιου - Ντινόπουλου

Karanasios3

Καρανάσιος – Ντινόπουλος: Συνάντηση σε θερμό κλίμα

Οι ελλείψης πόρων αλλα και προσωπικού στις δημόσιες υπηρεσίες τη Χαλκιδικής, συζητήθηκαν μεταξύ του Βουλευτή Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, Ευθύμη Καρανάσιου και του Υπουργού Εσωτερικών, Αργύρη Ντινόπουλου στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβε με την τοποθέτηση του στο ΥΠΕΣ, ευχήθηκε στο νέο Υπουργό, ο κ. Καρανάσιος και στη συζήτηση που ακολούθησε τον ενημέρωσε για τα γενικότερα προβλήματα των Δήμων της Χαλκιδικής με κυρίαρχο της έλλειψης πόρων. «Οι Δήμοι μας ασφυκτιούν οικονομικά, την ώρα που υποχρεούνται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που προκύπτουν από την αύξηση του πληθυσμού σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα, κάθε καλοκαίρι», υπογράμμισε.

Η σημαντική έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης που λειτουργούν στον Πολύγυρο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, κυριάρχησαν επίσης στη συνάντηση. Ο κ. Καρανάσιος, αναφέρθηκε στις αυξημένες ανάγκες που έχει η Χαλκιδική στη στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών και μετέφερε χαρακτηριστικά τη δυσάρεστη εικόνα που παρουσιάζουν οι υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με τις ουρές αναμονής που υπάρχουν καθημερινά κυρίως από αλλοδαπούς οι οποίοι συνωστίζονται για να εξυπηρετηθούν. Ζήτησε την παρέμβαση του κ. Ντινόπουλου, για να αποκατασταθούν οι δυσλειτουργίες αυτές και επιπλέον να πάψει η Χαλκιδική να εμφανίζεται ως φτωχός συγγενής της δημόσιας διοίκησης, όταν η προσφορά της στην οικονομία της χώρας είναι πολλαπλάσια άλλων περιοχών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του Υπουργού ότι θα σταθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προβλήματα της Χαλκιδικής και θα επιδιώξει λύσεις, στο μέτρο του δυνατού και των οικονομικών συγκυριών, που θα ικανοποιούν τους φορείς και τους πολίτες της.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιδιαίτερη κίνηση ο δρόμος για τη Χαλκιδική (φωτο και video)

moudania kinhsh1

- Στις 27 Ιουνίου παραδίδεται στην κυκλοφορία το κομμάτι μεταξύ Μουδανιών και Ποτίδαιας, στο οποίο εκτελούνται έργα

Διαβάστε περισσότερα...

Το ηλιόλουστο κίτρινο

74351b11d648ad453c7bcf79ff2edf07

Το ηλιόλουστο κίτρινο που θα φωτίσει τις καλοκαιρινές πρωινές και βραδινές εμφανίσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα ολοκληρώνεται το 3οThessaloniki Pride

gay paraid1

- Αντιδράσεις εκκλησιαστικών κύκλων

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη Άμμος, στην Αμμουλιανή

ammos7
Η γλαροφωλιά του νησιού!

Διαβάστε περισσότερα...

Σκουριές: 29 άτομα καλούνται σε απολογία για την υπόθεση του "Λάκκου Καρατζά"

skouries kosmos

- «Διώκονται μόνο επειδή αντιτίθενται στην καταστροφή του τόπου τους» τονίζει το Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Διαβάστε περισσότερα...

Αύριο αναβιώνει η "Πιπερού" στην Ιερισσό

piperou

Στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει η πομπή για να καταλήξει στην παραλία, όπου θα υπάρχει γλέντι με τοπικά εδέσματα και κρασί

Διαβάστε περισσότερα...

Παράσταση χορού αφιερωμένη στο Βιβλίο από το Κέντρο Τέχνης "Σύνθεση"

afisa

 

Χορευτική παράσταση - αφιέρωμα στο Βιβλίο διοργανώνει σήμερα και αύριο το Κέντρο Τέχης "Σύνθεση", στα Ν. Μουδανιά.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τόσο σήμερα, όσο και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο, στις 8 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS