ΡΟΗ 24/7:

Τον Δεκέμβριο πιθανολογείται ότι θα παρουσιαστούν οι νέοι Intel Core 5ης γενιάς (Broadwell) Κύριο

41db3df0abbe9d95f41149ff4d2e2a8a

Η τελευταία φορά που μάθαμε κάτι καινούριο για τους επεξεργαστές της Intel με τη κωδική ονομασία Broadwell, αφορούσε στη καθυστέρηση της κυκλοφορίας τους για το δεύτερο μισό της χρονιάς, χωρίς να διευκρινιστεί κάτι πιο συγκεκριμένο σχετικά με το “χρονικό παράθυρο”.Το 2ο μισό του 2014 αφήνει πολλά περιθώρια για υποθέσεις, αλλά ευτυχώς ο CEO της Intel, Bryan Krzanich ήταν πιο συγκεκριμένος σε πρόσφατη δήλωση του στο Reuters: “Μπορώ να εγγυηθώ για τις διακοπές, και δεν εννοώ για το τελευταίο δευτερόλεπτο των διακοπών” είπε ο Krzanich. “Back to School – είναι δύσκολο. Back to School σημαίνει ότι θα πρέπει να τα έχουμε στα “ράφια” (τα chips) τον Ιούλιο, Αύγουστο. Είναι δύσκολο”.

Αυτό σημαίνει, ότι δεν πρόκειται να δούμε τους νέους επεξεργαστές Broadwell την περίοδο του καλοκαιριού, και έτσι μένει η περίοδος μεταξύ Σεπτεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου, με πιο πιθανό ένα χρονικό παράθυρο από τον Νοέμβριο έως στις αρχές Δεκεμβρίου.

Τα συγκεκριμένα chips θα είναι τα πρώτα που θα χρησιμοποιούν την κατασκευαστική μέθοδο των 14nm, η οποία είναι υπεύθυνη κατά μέρος για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας τους. Η Intel έχει κάνει γνωστό, ότι τα Broadwell chips θα καταναλώνουν 30% λιγότερη ενέργεια από τα σημερινά Haswell chips ενώ περιμένουμε να προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις, τόσο από τους πυρήνες γενικής χρήσης όσο και από το υποσύστημα γραφικών.

πηγή:insomnia.gr

επιστροφή στην κορυφή