ΡΟΗ 24/7:

HTC One (M7): Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Sense στην έκδοση 6 Κύριο

24348 1400434767-full

Φαίνεται πως η HTC περιπλέκει λίγα τα πράγματα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις συσκευών της, καθώς μπορεί προ ολίγων μηνών να αναβάθμισε το HTC One (M7) στην έκδοση Android 4.4.2, δεν έπραξε το ίδιο με το Sense UI. Τώρα, επανέρχεται λοιπόν, διαθέτοντας στην περσινή της ναυαρχίδα μια νέα ενημέρωση, αναβαθμίζοντας το custom λειτουργικό της Sense στην έκδοση 6. 

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά η αλήθεια είναι πως το νέο αυτό update του Sense φέρει μεγαλύτερες αλλαγές από ότι προσδοκούσαν οι χρήστες με την έλευση του Android 4.4. To νέο UI του M7, που το έχουμε δει στο καινούργιο One (M8), θα ενσωματώσει πολλά νέα χαρακτηριστικά αφού έχει γίνει λεπτομερής εξέταση και η πλήρης λίστα με τις βελτιώσεις του νέου Sense 6 αναγράφονται στην ιστοσελίδα της HTC.

Αυτήν την δεδομένη στιγμή το νέο update των 667 MB κυκλοφορεί για τις developer εκδόσεις του HTC One (M7) και σταδιακά θα ειδοποιηθούν και οι υπόλοιποι κάτοχοι της συσκευής, οπότε απαιτείται ο συχνός έλεγχος για διαθέσιμες ενημερώσεις στο κινητό από όσους τυγχάνει να το έχουν στα χέρια τους. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται με την γνωστή διαδικασία, μέσω OTA. 

Αέρας ανανέωσης για το περσινό One (M7) ή μια λιγότερο σημαντική αναβάθμιση; 

πηγή:myphone.gr

επιστροφή στην κορυφή