ΡΟΗ 24/7:

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: «Ψήφο στην προοδευτική σταθερότητα»

DSC 6062

Συνέντευξη της υποψήφιας Ευρωβουλευτού Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στο Ράδιο Star 95,5 και τον Βάιο Μαυρίδη

 

Την άποψη της σχετικά με τη σημασία των ευρωεκλογών, αλλά και τη στρατηγική της Ελιάς, εξέφρασε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της παράταξης Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα στον αέρα» του Ράδιο Star 95,5 και στο Βάιο Μαυρίδη. Σχολιάζοντας την αξία της συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές επεσήμανε ότι ψηφίζοντας την Ελιά, τη δημοκρατική παράταξη, στηρίζουν τη δημοκρατική σταθερότητα. «Ανοίγει ο δρόμος της δημιουργίας δυναμικής για έξοδο από την κρίση και την αποκατάσταση των αδικιών. Έτσι θα γίνουμε ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος» επεσήμανε η κ. Αλ Σάλεχ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της επεσήμανε ότι πρέπει να ενωθεί και πάλι όλη η χώρα. «Πρέπει να τελειώσει η τεχνητή πόλωση μεταξύ της ΝΔ, που προσπαθεί να κοιτάει προς τα δεξιά της, αλλά δε μπορεί λόγω της δικής μας παρουσίας στην κυβέρνηση και του ΣΥΡΙΖΑ που βασίζεται στο ψέμα και τη δημαγωγία» είπε η υποψήφια Ευρωβουλευτής. Ταυτόχρονα άσκησε κριτική σε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη ρητορική που αναπτύσσουν, θέλοντας να οξύνουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο εν’ όψει των ευρωεκλογών. «Οι δικοί μας Βουλευτές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, προέταξαν το εθνικό συμφέρον έναντι του προσωπικού τους. Πρέπει να στηριχθεί η δημοκρατική παράταξη στις ευρωεκλογές για να ενισχυθεί η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία έναντι των πολιτικών της κ. Μέρκελ και άλλων ηγετών που οδήγησαν τη χώρα μας αλλά και πολλές ακόμα, στο σημείο που βρίσκονται» είπε η κ. Αλ Σάλεχ.

Αναφορικά με τη δική της συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο είπε πως ήταν εθνικό της καθήκον να «κατέβει» και να βοηθήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. «Με τις ελάχιστες δυνάμεις μου δε μπορώ να είμαι αμέτοχη από αυτόν τον αγώνα. Είναι λόγος που αφορά όλη την Ευρώπη, τη σοσιαλδημοκρατία, την ευρωπαϊκή σοσιαλιστική οικογένεια» είπε η κ. Αλ Σάλεχ.

επιστροφή στην κορυφή