ΡΟΗ 24/7:

Γ. Ιωαννίδης: Θέλω ο κόσμος να με ψηφίσει για αυτό που είμαι!

iwannidis portraito

Δηλώσεις του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

 

Βολές κατά του έτερου υποψηφίου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, εξαπέλυσε λίγο πριν την τελική αναμέτρηση στις κάλπες της Κυριακής, ο Γιάννης Ιωαννίδης, καλώντας τον να παρουσιάσει ένα δικό του έργο στην Περιφέρεια.

«Ο Α. Τζιτζικώστας κατάφερε με έντεχνο τρόπο και μία πανάκριβη προεκλογική καμπάνια να εμφανιστεί ως αυτοδιοικητικός, αντικυβερνητικός, αντιμνημονιακός και ανεξάρτητος, παρά τη στήριξη που έχει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Κατάφερε δηλαδή να κάνει τους πολίτες να νομίσουν ότι είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό από αυτό που στην αλήθεια είναι», τονίζει ο κ. Ιωαννίδης, υπογραμμίζοντας: «Αντιθέτως η δική μας η στάση ήταν στάση αλήθειας και ειλικρίνειας. Δεν καμουφλάρομαι, δεν παίζω άλλο ρόλο, δεν εμφανίζω άλλο πρόσωπο από το δικό μου, θέλω ο κόσμος να με ψηφίζει γι' αυτό που είμαι».

«Κάλεσα τον Α. Τζιτζικώστα πολλές φορές αλλά τον καλώ και τώρα να παρουσιάσει ένα δικό του έργο στην Περιφέρεια. Ένα έργο που να φέρει την υπογραφή του σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Δυστυχώς απάντηση δεν έχω πάρει», κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης.

επιστροφή στην κορυφή