ΡΟΗ 24/7:

Π. Καλαϊτζή: Προτεραιότητα η δημιουργία του "Συμμάχου του Επιχειρηματία"

kalait beth

Με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παπαδόπουλο συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Πόπη Καλαϊτζή, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων της με φορείς

 

Την πρόταση της παράταξής της για τη δημιουργία του "Σύμμαχου του Επιχειρηματία" και για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Πόπη Καλαϊτζή με τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Γιάννη Ιωαννίδη και επέστρεψα στην Ελλάδα για να αλλάξουμε όλα αυτά που με έκαναν, όπως και άλλους πολλούς της γενιάς μου,να φύγω από την πατρίδα. Η ανεργία διώχνει τα καλύτερα μυαλά στο εξωτερικό. Το επιχειρείν είναι η μόνη λύση στην κρίση και η στήριξη της επιχειρηματικότητας η φραγή στη διαρροή του ανθρώπινου δυναμικού.Για αυτό άλλωστε και στο πρόγραμμά μας είναι προτεραιότητα η δημιουργία του "Συμμάχου του Επιχειρηματία", ενός θεσμού που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.Το νέο ΕΣΠΑ, το οποίο θα κληθούμε να διαχειριστούμε, δε θα το σπαταλήσουμε σε έργα βιτρίνας αλλά στην ουσία. Έργα βιτρίνας κάνουν οι επαγγελματίες πολιτικοί. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει το ρόλο του Περιφερειάρχη για την πολιτική εξέλιξη του. Επιθυμεί να κάνει μόνο αυτό που έμαθε και ως επαγγελματίας: έργο.Για αυτό και ως νέα διοίκηση θα σταθούμε δίπλα σας», δήλωσε η κ. Καλαϊτζή.

Στο τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος χάρισε στην κ. Καλαϊτζή ένα στυλό με το οποίο της ευχήθηκε να υπογράψει τις πρώτες της αποφάσεις ως Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

επιστροφή στην κορυφή