ΡΟΗ 24/7:

Γρ. Τάσιος: Νέοι δρόμοι για την Ευρώπη με νέα πρόσωπα

tasios om1

- Ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής


Το διακύβευμα των ευρωεκλογών της Κυριακής, που είναι μια Ευρώπη της ανταγωνιστικότητας και των νέων ανθρώπων, έδωσε στη κεντρική του ομιλία στον Πολύγυρο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γρηγόρης Τάσιος, καλώντας παράλληλα τους ψηφοφόρους να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία.
Με την ομιλία του, που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο τουριστικό περίπτερο "Έξι Βρύσες", στον Πολύγυρο ο κ. Τάσιος ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία. Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος και από το χώρο του τουρισμού ο Ανδρέας Ανδρεάδης.
Ο κ. Τάσιος επεσήμανε ότι τον στηρίζουν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο απερχόμενος Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Δαμιανός Ιορδανίδης, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ευρώπη σήμερα αναζητά τους δρόμους της ανταγωνιστικότητας και η Ελλάδα πρέπει να δώσει το παρόν. «Μια νέα Ελλάδα ανατέλλει» ανέφερε ο κ. Τάσιος υπογραμμίζοντας ότι «ανοίγονται νέοι δρόμοι και νέες ευκαιρίες. Νέα πρόσωπα είναι αυτά που θα αλλάξουν το κατεστημένο. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο. Είναι τιμή και για τον Τουρισμό».

tasios om2

valianos giorgos3

tas kosmos1

tasios om6

tas kosmos2

tas kosmos3

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 23 Μαϊος 2014 22:31
επιστροφή στην κορυφή