ΡΟΗ 24/7:

Γ. Ιωαννίδης: Ψηφίζουμε για να φέρουμε την αλλαγή στην Περιφέρεια

iwannidis portraito

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν για να φέρει την αλλαγή στην περιφέρεια, απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης

 

«Την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες για να φέρουμε την αλλαγή στην περιφέρειά μας». Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης από τις Σέρρες, όπου ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία.

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Αθανάσιο Μπαζδάνη, ο κ. Ιωαννίδης επισκέφτηκε αρχικά τη Μαυροθάλασσα και στη συνέχεια τις Σέρρες. Μιλώντας σε δημοσιογράφους, εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι την Κυριακή, οι πολίτες δεν θα ψηφίσουν τιμωρητικά, όπως συνέβη στον Α’ γύρο, αλλά με γνώμονα και κριτήριο το ποιος είναι ο καταλληλότερος για τη θέση του Περιφερειάρχη και το ποιος μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

«Κάναμε μια εκλογική εκστρατεία καθαρή. Δεν παίξαμε παιχνίδια, δεν προσποιηθήκαμε, δεν θελήσαμε να παραπλανήσουμε κανέναν, δεν προσπαθήσαμε να δείξουμε ένα ψεύτικο πρόσωπο και να παριστάνουμε κάτι που δεν είμαστε. Αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά, οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες με διαφορετικό κριτήριο, όχι για να τιμωρήσουν, αλλά για να επιβραβεύσουν το πρόγραμμά μας και την ομάδα μας, που ευελπιστεί να κάνει την Κεντρική Μακεδονία την πρώτη Περιφέρεια της Ελλάδας», υπογράμμισε ο κ. Ιωαννίδης.

επιστροφή στην κορυφή