xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Οίκος ανοχής ήταν τελικά το "ινστιτούτο μασάζ"

girl

Η 46χρονη "προαγωγός" ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο αριθμός της οποίας ήταν καταχωρημένος σε στήλη αγγελιών

 

Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε συγκαλυμμένα σε διαμέρισμα, στην Θεσσαλονίκη, ως υποτιθέμενο «ινστιτούτο μασάζ».

Άντρες του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έφοδο και συνέλαβαν την 46χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος - ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της Διευκόλυνσης ακολασίας άλλων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η συλληφθείσα ρύθμιζε τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο αριθμός της οποίας ήταν καταχωρημένος σε στήλη αγγελιών.

Κατά την έρευνα σε χώρους του παράνομου οίκου ανοχής , που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικής Αρχής, εντοπίστηκαν τρεις γυναίκες, μία 42χρονη Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές ηλικίας 39 και 30 ετών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν με σκοπό την επ’ αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις. Η συλληφθείσα , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

news247.gr

επιστροφή στην κορυφή