ΡΟΗ 24/7:

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος τη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής ο Στ. Βαλιάνος

valianos portraito

- Θέτει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ


Την παραίτησή του από την Προεδρεία της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής υπέβαλε ο Στέλιος Βαλιάνος, καθώς αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής πλέον είναι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πολυγύρου Απόστολος Τζιρήτης, ενώ από την πλευρά της η ΝΟΔΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον κ. Βαλιάνο για την προσφορά του:
«Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες της στον απερχόμενο Πρόεδρο της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης, Στυλιανό Βαλιάνο για τη διετή θητεία του στο τιμόνι της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, η οποία ολοκληρώθηκε με την αντικατάσταση του (βάσει καταστατικού από τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Πολύγυρου Απόστολο Τζιρήτη) ενόψει της επιθυμίας του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Ο κ. Βαλιάνος, εκπρόσωπος της νέας γενιάς στελεχών, εργάστηκε για την οργάνωση της Παράταξης, στο νομό, σε μια δύσκολη πολιτικά συγκυρία και συνέβαλε ηθικά και υλικά, από κοινού με τα μέλη της ΝΟΔΕ, στο να διατηρηθεί ζωντανή η ιστορία του πλειοψηφούντος κόμματος στη Χαλκιδική».

επιστροφή στην κορυφή