xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Στον Δήμο Ν. Προποντίδας ο Δήμαρχος Μουδανιών της Τουρκίας

tourkos dhm swma

Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν τα προβλήματα των Δήμων τους,αλλά και τις δυνατότητες συνεργασίας

Χθες 10 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά στο Δημαρχείο τον Δήμαρχο Μουδανιών Τουρκίας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα κι ύστερα από πρόσκληση του κ. Καρρά, ο οποίος είχε επισκεφθεί τα Μουδανιά Τουρκίας τον Απρίλιο του 2015, οι δύο Δήμαρχοι αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά, συζήτησαν για τα προβλήματα των Δήμων τους και εξέτασαν τις σημαντικές δυνατότητες συνεργασίας που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσά τους

tourkos dhm moud

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μουδανιών ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων καθώς και στο Λαογραφικό Μουσείο Νέων Μουδανιών. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της Νέας Τρίγλιας καθώς και το Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου των Απανταχού Τριγλιανών και το Λαογραφικό του Μουσείο. Επίσης ο Δήμαρχος Μουδανιών επισκέφθηκε το Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας του Δήμου Ν. Προποντίδας και ενημερώθηκε για το έργο τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους δύο Δημάρχους, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις και εξέτασαν επιμέρους τομείς συνεργασίας, να υπόσχονται τη διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας τους στους τομείς του τουρισμού και όχι μόνο καθώς και μία ακόμη επίσκεψη.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2