ΡΟΗ 24/7:

Κ. Αχ. Καραμανλής: Την επόμενη των εκλογών να δημιουργηθούν μεγάλες και πλατιές συναινέσεις Κύριο

karam moud1

- Περιοδεία του υποψηφίου Βουλευτή Σερρών της ΝΔ στη Χαλκιδική


Στο Δήμο Κασσάνδρας και το Δήμο Ν. Προποντίδας βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Αχ. Καραμανλής, στα πλαίσια των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, στις 6 το απόγευμα ο κ. Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολο Τζηρίτη, τους υποψήφιους Βουλευτές του νομού Γιώργο Βαγιωνά, Ευθύμη Καρανάσιο, Στέλιο Βαλιάνο Δημήτρη Τσούφη και Μάγδα Σοφιού, αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιώργο και το Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων, Γρηγόρη Τάσιο, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κασσάνδρας, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Κασσάνδρας, Τάκη Παπανικολάου.
Δύο ώρες αργότερα, ο κ. Καραμανλής με την συνοδεία του, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ν. Προποντίδας, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μανώλης Καρράς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιώργο Γκιλή και πρώην Βουλευτές.
Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Προποντίδας.

karam sunent

Στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Καραμανλής, μιλώντας για τις εκλογές της Κυριακής, τόνισε ότι είναι εκλογές αυτογνωσίας, οι μόνες που δεν μπορούν να μοιράσουν τίποτα, ούτε να ακουστούν μεγάλα λόγια, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ηγεσία του κόμματος «κάτι άλλαξε».
«Λίγες μέρες έμειναν για τις εκλογές – ανέφερε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε – αποφύγαμε τις μεγάλες εντάσσεις και παρά το ότι γίνονται σε μικρό χρονικό διάστημα, γίνεται διάλογος. Αυτό που περιμένει η ΝΔ είναι την επόμενη των εκλογών να δημιουργηθούν μεγάλες και πλατιές συναινέσεις και σε επίπεδο κοινωνίας και σε επίπεδο εκλογών, για να αποφύγουμε τα χειρότερα και να μη γυρίσουμε πίσω στην ύφεση και την υπανάπτυξη που ταλαιπωρεί την Ελλάδα εδώ και 6 χρόνια».
«Μόνο με την ΝΔ στην κορυφή μπορεί να εξασφαλιστεί η σταθερότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας: «Πρέπει να κοιτάμε τον κόσμο και να λέμε την αλήθεια. Στις πιο κρίσιμες στιγμές η ΝΔ είπε την αλήθεια κα το πλήρωσε. Να σταματήσουμε να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».
Παράλληλα παραδέχθηκε την κρισιμότητα των εκλογών: «Πάμε σε μία επικίνδυνη εκλογική αναμέτρηση, που κανείς δεν γνωρίζει το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης ο κ. Καραμανλής ζήτησε να υπάρχει επαφή με τον κόσμο: «Αν αύριο ήμαστε κυβέρνηση θα πρέπει οι Υπουργοί και τα υπουργικά γραφεία να είναι ανοιχτά στον κόσμο και να μιλάμε μαζί τους», ενώ υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι η αξιοκρατία, λέγοντας: «Να μπαίνουν σε θέσεις άτομα ανάλογα με τα προσόντα τους και όχι με βάση την κομματική τους ταυτότητα».

Τέλος ο κ. Καραμαλής συμμετείχε σε σύσκεψη της ΝΟΔΕ που έγινε στη ΔΗΜΤΟ Προποντίδας.

karam valta

karam moud2

karam moud3

karam vraveush

karam moudoloi

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 14:14
επιστροφή στην κορυφή