ΡΟΗ 24/7:

To Feng Shui του έρωτα: Ενίσχυσε την ερωτική σου ζωή

131442

Όταν υπάρχει θετική αύρα στο σπίτι σου, έλκονται και καλά πράγματα στη ζωή σου. Το Feng Shui είναι ένας τρόπος για να προσθέσεις ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου, κρατώντας καλή ροή ενέργειας στο περιβάλλον σου.

Το Feng Shui μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι εκτός σπιτιού, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για αυτό που θέλουμε εντός και κυρίως στην κρεβατοκάμαρά μας. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν;

1. Βγάλε έξω τα σκουπίδια

Όταν λέμε σκουπίδια, δεν αναφερόμαστε σε αυτά με το κουτί της πίτσας. Κάλεσε τις φίλες σου, ανοίξτε ένα αφρώδες κρασί, βάλτε να παίζει η αγαπημένη σας μουσική και κάντε εκκαθάριση στην ντουλάπα σου. Δώσε ή πέτα ό,τι δεν φοράς πλέον, χωρίς να σκεφτείς ότι αυτό το παντελόνι μπορεί να ξανάρθει στη μόδα. Όσο για τα παλιά εσώρουχα; Όχι απλά δεν τα φοράς…τα πετάς!

2. Μάθε για το bagua και τις ζώνες αγάπης

Το bagua είναι ένας χάρτης σε οκτάγωνο σχήμα που μπορείς να τοποθετήσεις σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, στη βιβλιοθήκη, ακόμα και στο κομοδίνο σου. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κάθε μέρος του σπιτιού σου, καθώς και στην κρεβατοκάμαρα και κυρίως στη ζώνη αγάπης.

3. Βρες τις ζώνες αγάπης

Αν θέλεις να τοποθετήσεις το οκτάγωνο πάνω από ολόκληρο το σαλόνι ή στο πάτωμα του σπιτιού, η ζώνη αγάπης θα είναι πιο κοντά στο σημείο που δείχνει 1 η ώρα. Οπότε το πιο κοντινό δωμάτιο σε αυτό το σημείο θα είναι η ζώνη αγάπης του σπιτιού σου.

4. Δώσε αγάπη στη ζώνη αγάπης

Για να ενισχύσεις τη ζώνη αγάπης του σπιτιού σου, μπορείς να προσθέσεις μαλακά κόκκινα υφάσματα και πράγματα που είναι σε σετ των δύο, όπως το άγαλμα ενός ζευγαριού, δύο κόκκινα κεριά ή ό,τι άλλο σου αρέσει. Ο καλός φωτισμός είναι απαραίτητος, αφού συμβολίζει τον ήλιο και θα δώσει λάμψη στην κρεβατοκάμαρά σας. Τα φρεσκοκομμένα λουλούδια φέρνουν ζωντάνια και ωραίες μυρωδιές, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ψεύτικα, αρκεί να μην είναι σκονισμένα.

Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις στο feng shui, η εκκαθάριση και η θετική σκέψη είναι απαραίτητες. Ξεφορτώσου παλιά ερωτικά γράμματα ή το φούτερ του πρώην σου και άφησε να μπει νέος, καθαρός αέρας στην ερωτική σου ζωή.

 

govastileto.gr

επιστροφή στην κορυφή