ΡΟΗ 24/7:

Γιατί οι γυναίκες στην εποχή μας δείχνουν προτίμηση στους μικρότερους άντρες;

143069

Έχουμε μεγαλώσει με την πεποίθηση ότι οι άντρες ωριμάζουν πιο αργά σε σχέση με τις γυναίκες και πως καλύτερο θα ήταν αν μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά, να επιλέξει έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερό της.

Η άποψη αυτή είχε πολλούς υποστηρικτές στο παρελθόν. Κι όσο πιο μεγάλος ήταν ο άντρας, τόσο το καλύτερο. Το αντίθετο δεν συζητιόταν καν και μόνο στη σκέψη ήταν απαγορευτικό! Βέβαια υπήρχαν και κοινωνικοί λόγοι για κάτι τέτοιο, εφόσον εκείνος θα συντηρούσε την οικογένεια θα έπρεπε να έχει την υπευθυνότητα και την κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση για να παντρευτεί.

Αυτό όμως στις μέρες μας, μπορούμε να πούμε ότι όχι μόνο δεν ισχύει αλλά προκαλεί και γέλιο σε όσους το ακούνε. Δεν είναι μόνο οι απανταχού celebrities που έχουν χαλάσει, όπως λένε και οι παλιοί, τις γυναίκες, με πρώτη διδάξασα την Madonna, η οποία μάλλον επιλέγει τους άντρες με τη δεκαετία γεννήσεως, αλλά είναι γενικότερα το πνεύμα της εποχής αλλά και πολλά ταμπού που πλέον έχουν ξεπεραστεί. Έρευνες μάλιστα δείχνουν πως όσο πιο επιτυχημένη είναι μια γυναίκα τόσο μικρότερο σύντροφο επιδιώκει να επιλέξει. Μάλιστα οι γυναίκες που έχουν σχέση με μικρότερους άντρες δεν αποκλείουν από το μυαλό τους τη πιθανότητα ενός μελλοντικού γάμου.

Γιατί όμως επιλέγουν τους μικρότερους άνδρες για συντρόφους οι γυναίκες στην εποχή μας;

Οι γυναίκες πλέον αισθάνονται άνετα για τις επιλογές τους

Οι γυναίκες έχουν απελευθερωθεί και επιθυμούν περισσότερο από ποτέ να διασκεδάσουν. Όταν οι γυναίκες πλέον είναι σεξουαλικά έμπειρες, δεν κουβαλούν πια τις αναστολές των νεότερων κοριτσιών και επιλέγουν το σύντροφό τους όχι με βάση τα κοινωνικά στερεότυπα αλλά με βάση τις ψυχικές ανάγκες τους . Ο δυναμισμός που έχουν, τις κάνει να εξασκούν το δικαίωμα της επιλογής αναζητώντας μικρότερους και πιο ενθουσιώδεις άντρες που θα φέρουν φρέσκο αέρα στη ζωή τους.

Οι μικρότεροι άνδρες προσφέρουν αισιοδοξία
Η γυναίκα βρίσκεται δυναμικά στο χώρο εργασίας και δαπανά πολλές ώρες και ενέργεια στη δουλειά της. Αυτό που θέλει είναι να περνάει καλά, να ηρεμεί έπειτα από μία δύσκολη μέρα και ο άνθρωπος που έχει δίπλα της να μπορεί να την κάνει να ξεχνάει το άγχος και το στρες. Όλα αυτά τα διαθέτει ο νεότερος άντρας που δείχνει να είναι περισσότερο ενθουσιώδης και ευχάριστος και έχει περισσότερες αντοχές να περιποιηθεί τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

Οι νεότεροι άντρες έχουν... πλάκα
Ναι η σχέση με έναν νεότερο άντρα είναι πιο ανάλαφρη. Ο νεότερος άντρας είναι μονίμως χαμογελαστός γιατί πιθανόν να μην έχει τόσες επαγγελματικές σκοτούρες και μεταδίδει μια χαλαρή και ανεβαστική διάθεση. Η αισιοδοξία του αλλά και ο ρομαντισμός που έχει για τη ζωή κάνει τη γυναίκα να τον ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο και να τον έχει ανάγκη, γιατί δρα αγχολυτικά. Και το πιο σημαντικό δεν είναι κουρασμένος συνέχεια! Είναι πρόθυμος να πάτε σινεμά να δείτε μια ανάλαφρη ταινία, ή να παραμείνετε στο σπίτι να κάνετε sex γιατί έχει αντοχές και δεν κουράζεται να περιποιείται και να ικανοποιεί μια έμπειρη γυναίκα, καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί για τον ίδιο πρόκληση…

Ο νεότερος άντρας παρατείνει τη νεανικότητα της γυναίκας
Η γυναίκα πάντα θέλει να μικροδείχνει κυρίως μετά τα 30. Ο νεότερος σύντροφος της δίνει κίνητρο να έχει πιο νεανική και σπορ εμφάνιση, τη φέρνει σε επαφή με νεότερα πρόσωπα, ενδεχομένως τις παρέες του συντρόφου της και μαζί του ανανεώνει τη σκέψη της και νιώθει τον παλμό της εποχής. Την παρακινεί να γυμναστεί και περνά χρόνο μαζί του στο γυμναστήριο. Μαζί του νιώθει πάντα νέα και δε νιώθει ανασφάλεια για τη συναισθηματική κάλυψη του συντρόφου της, γιατί έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο χαρακτήρας και όχι η ηλικία αποτελούν παράγοντα για την εξασφάλιση της επικοινωνίας ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

 

 

govastileto.gr

επιστροφή στην κορυφή