Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοιτητικό Πάσο 2015: Πως και πότε θα το αποκτήσουν οι πρωτοετείς φοιτητές Κύριο

1482d74feced7ebe1e451e9a2fdf719e L

Η προθεσμία για να μπορέσουν οι πρωτοετείς φοιτητές 2015 να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική τους εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, είναι μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2015.

Μετά την ολοκλήρωση των ηλεκτρονικών προεγγραφών μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία του τμήματος που πέτυχαν. Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνει με ταχυμεταφορά (courier) ή αυτοπροσώπως μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου 2015 Οι νεοεισαχθέντες μόλις ολοκληρώσουν το στάδιο της εγγραφής τους θα παραλάβουν από την αρμόδια γραμματεία του Τμήματος τους την βεβαίωση πρόσβασης.

Αφού βέβαια έχτε παραλάβει την βεβαίωση πρόσβασης η Γραμματεία του αντίστοιχου τμήματος στο οποίο φοιτείτε σας δίνει και ένα Username και ένα Password για να έχτε πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που ανήκετε (Πανεπιστήμιο-ΤΕΙ). Με αυτό το Username και Password θα μπείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας submit-academicid.minedu.gov.gr για την έκδοση του φοιτητικού πάσου - ακαδημαϊκής ταυτότητας σας.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ

Το Φοιτητικό πάσο θα το παραλάβετε από συγκεκριμένο σημείο παράδοσης, το οποίο θα έχετε επιλέξει μεταξύ όλων των διαθέσιμων ανά την Επικράτεια κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής (online) σας αίτησης. Μετά την έγκριση της αίτησης σας από την γραμματεία του τμήμτος σας το φοιτητικό πάσο θα βρίσκεται στο σημείο διανομής της περίπου μετά από 5-7 εργάσιμες ημέρες. Κατά την παραλαβή της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας θα πρέπει να επιδεικνύετε την αστυνομική σας ταυτότητα και να αναφέρετε τον μοναδικό αριθμό της αίτησης σας και τον 6ψήφιο κωδικό PIN, τον οποίο θα έχετε λάβει με sms και e-mail.

www.dikaiologitika.gr

Τελευταία άρθρα από τον/την Αντώνης

Halkidikifocus 2014-2020