xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

7+1 αξεσουάρ για τον μαθητή του Δημοτικού

sxoleio exw prwtaki
Ποιά είναι και από που θα τα προμηθευτούμε;


Άνοιξαν τα σχολεία και οι αγορές σχολικών ειδών, σακιδίου και των σχετικών αξεσουάρ, είναι στα φόρτε τους.
Ποιά είναι όμως τα αξεσουάρ που χρειάζεται ένας μαθητής στις τάξεις του Δημοτικού;

1. Κασετίνα με 2 θέσεις
Αγαπημένα καρτούν σε στάμπες στολίζουν τις σχολικές κασετίνες και κάνουν σετ με την τσάντα που θα διαλέξει ο μαθητής. Στις κασετίνες θέλουμε 2 θέσεις για τον εξής απλό λόγο: στην μια πλευρά έχουμε το μολύβι, την γόμα και την ξύστρα και στην άλλη πλευρά έχουμε τα σύνεργα για τα μαθηματικά! Χάρακες και διαβήτης, παίρνουν την θέση τους και είναι έτοιμα προς χρήση!

kasetines-filoxenidis
2. Τετράδιο αντιγραφής
Φυσικά, διαφέρει από τα υπόλοιπα τετράδια, αφού έχει κενό χώρο στο επάνω μέρος κάθε σελίδας. Όταν αντιγράφεις, μαθαίνεις πιο καλά και την ορθογραφία των λέξεων! Απαραίτητη λοιπόν, για κάθε μαθητή!

3. Ξυλομπογιές
Χαρακτηριστικό το άρωμα τους, από τότε εως και σήμερα... Ξυλομπογιές σε σετ 24 τεμαχίων, που δεν τους λείπει τίποτα! Όλα τα χρώματα σε πλήρη στοίχιση, από το μαύρο ως το κρεμ. Την ώρα των καλλιτεχνικών το πάρτυ ξεκινάει!!!
koles-fil
4. Κόλα σε στικ
Και πως θα κάνεις κολάζ αν δεν έχεις κόλα στικ; Προμηθεύσου 1-2 στικάκια, γιατί οι χειροτεχνίες είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν καθ’όλη την σχολική χρονιά...

5. Παγούρι
Έλα τώρα... Σε ποιόν δεν αρέσει να έχει το δικό του παγούρι με δροσερό νεράκι για τα διαλείμματα; Και κυρίως όταν υπάρχουν τόσα σχέδια, χρώματα και στυλ! Γέμιστε το από το σπίτι και να είσαι σίγουρος πως θα σου φτάσει για όλες τις ώρες στο σχολείο.

6. Πλαστελίνες
Αγαπημένο χόμπυ μικρών και μεγάλων είναι η δημιουργία σχεδίων με πλαστελίνη! Μπορείς να φτιάξεις τον BEN-TEN ή ακόμα και την Pepa την μικρή γουρουνίτσα. Μπορείς αν θέλεις κάτι πιο δυνατό, να ανακατέψεις τα χρώματα και η δημιουργία σου να θυμίζει παγωτό τσιχλόφουσκα!
ntosie-fil
7. Ντοσιέ με θέματα
Κάθε μάθημα έχει τις σημειώσεις του και νμίζω πως ένα ντοσιές θα σε βοηθούσε πολύ φίλε μαθητή. Διαφάνιες με ετικέτα και διαχωρισμός σημειώσεων των μαθημάτων. Αυτό θα πει οργάνωση!



8. Μαρκαδόρος σημειώσεων
Απίστευτα φοσφοριζέ χρώματα, σχέδια πρωτότυπα και έμφαση στις σημειώσεις. Σίγουρα χρειάζεσαι ένα μαρκαδοράκι πράσινο, κίτρινο ή πρτοκαλί για να θυμάσαι που έδωσε βάση ο δάσκαλος σου και έτσι να έχεις μια εξτρά βοήθεια στην μελέτη σου!

FILOXENIDHS-300x300

Όλα αυτά και άλλα πολλά, θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο του Φιλοξενίδη, στα Νέα Μουδανιά.
Έναντι ΚΕΠ Νέων Μουδανιών.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2