ΡΟΗ 24/7:

Απέτυχαν οι διαχειριστές, του “NAI”, της Κεντροδεξιάς Παράταξης στη Χαλκιδική

nd logo

Άρθρο - παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μαντζουφά, πρώην Προέδρου Ν.Ε. ΟΝΕΔ Χαλκιδικής και πρώην μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ

-Είπαν ΝΑΙ, το 2009 σ’ αυτόν που έριξε την Κυβέρνηση του 50% της Νέας Δημοκρατίας το 1993, μόνο και μόνο για ίδια οφέλη αλλά και γιατί δεν μπορούσαν και δεν μπορούν να διαχειριστούν μια μεγάλη παράταξη, παρά μόνο ένα μικρό κόμμα, εν’ ολίγοις μια μικρή παρέα!

-Είπαν ΝΑΙ, το 2010 στις “παράφωνες φωνές” της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αποτέλεσμα να χαθούν Δήμοι για την Παράταξη και κυρίως, να τη διαμελίσουν σε χίλια κομμάτια γiατί έτσι τους συνέφερε, προκειμένου να κάνουν “παιχνίδι”;

-Είπαν ΝΑΙ, το 2012 στο μνημόνιο, με αποτέλεσμα να χαθούν 20 ποσοστιαίες μονάδες σ’ ένα νομό προπύργιο για τη Ν.Δ., όπως ήταν η Χαλκιδική.

-Είπαν ΝΑΙ, το 2014 στην από την “πίσω πόρτα” υποψηφιότητας Περιφερειάρχη, με αποτέλεσμα να πάθουν πανωλεθρία της τάξεως του 70% από τον “αντίπαλο”.

-Είπαν ΝΑΙ, σε διπλές υποψηφιότητες στους Δήμους το 2014, με αποτέλεσμα να χάσουν τους 3 από τους 5.

-Είπαν ΝΑΙ, τον Ιανουάριο του 2015 στις Βουλευτικές Εκλογές και σε άλλο μνημόνιο, με αποτέλεσμα να χαθεί για πρώτη φορά τα τελευταία 70 χρόνια το κάστρο της Κεντροδεξιάς, από αριστερές δυνάμεις.

-Το αποκορύφωμα: Είπαν ΝΑΙ, τον Ιούλιο του 2015 στο Δημοψήφισμα, κόντρα στην κοινή γνώμη της παράταξης, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και χωρίς να κινήσουν καμία διαδικασία, με αποτέλεσμα να οριστικοποιήσουν το τέλος της Παράταξης με το ντροπιαστικό ποσοστό του 60-40%.

-Είπαν ΝΑΙ τον Αύγουστο του 2015 στο τρίτο μνημόνιο, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν την παράταξη μέσα σε 10 μήνες σε τρίτη συνεχόμενη ήττα-πανωλεθρία.

-Είπαν ΝΑΙ σε ‘’ξένα σώματα’’ τον Άδωνι, το Μάκη, το Φαήλο, το Νότη ‘’και τα άλλα παιδιά’’ στο να εκπροσωπούν την παράταξη, ενώ έπρεπε να τους έχουν κλειδώσει στο κατώι.

-Είπαν ΝΑΙ στη διάλυση των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.

-Είπαν ΝΑΙ στην απομάκρυνση των Υγειών Στελεχών της Παράταξης.

-Είπαν ΝΑΙ στο κλείσιμο των γραφείων του κόμματος (ακόμη και σε προεκλογικές περιόδους τα γραφεία παραμένουν ερμητικά κλειστά).

-Είπαν ΝΑΙ στη διάλυση της ΟΝΝΕΔ με αποτέλεσμα η νεολαία μας να μην εμπνέει αφού δεν παράγει πολιτική και θέσεις για τα θέματα που την απασχολούν.

-Είπαν ΝΑΙ στη διακοπή ουσιαστικού διαλόγου μέσα στο κόμμα για όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

-Είπαν ΝΑΙ στη παραμονή των Λοχαγών και των Βαρόνων του κόμματος.

-Είπαν ΝΑΙ, όλα αυτά τα χρόνια 2009-2015 σε ανθρώπους που εξέλεξαν στα όργανα του κόμματος από τους οποίους οι περισσότεροι, δεν κόλλησαν ποτέ στη ζωή τους ούτε μία αφίσα για την Παράταξη.

-Με άλλα λόγια, τα ‘’παιδία παίζει’’ και η ‘’πέμπτη φάλαγγα’’ καλά κρατεί. Διότι η μάχη δεν δίνεται από τα πολιτικά γραφεία με μηνύματα SMS. Η μάχη δίνεται στο δρόμο και πόρτα-πόρτα με ψηλά τον πυρσό και όχι με ψηλά τα τόξα της πολιτικής άνοιξης. Λογικό λοιπόν και επόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να παίζει χωρίς αντίπαλο και η Χρυσή Αυγή να καταλαμβάνει έδρα στο Ν. Χαλκιδικής.

-Επειδή οι Μεγάλοι Έλληνες στις κρίσιμες στιγμές έλεγαν πάντα ΟΧΙ, τους λέμε και εμείς ΟΧΙ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. Ήδη έπρεπε να είχαν παραιτηθεί εάν είχαν το παραμικρό ίχνος ΝΤΡΟΠΗΣ !!!

-Οι Οννεδίτες και οι Οννεδίτισσες, οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το επόμενο διάστημα θα αναλάβουν Πολιτικές Πρωτοβουλίες αυτοί που πρέπει…

Όλοι μαζί λοιπόν, τα υγειή στελέχη και μέλη της Παράταξης ας δώσουμε το παρών σε μια νέα αρχή, έτσι ώστε η Παράταξη στο νομό Χαλκιδικής να αγγίξει και πάλι το ποσοστό του 55% και πάνω.

Καληνύχτα σας κύριε Σαμαρά…

επιστροφή στην κορυφή