ΡΟΗ 24/7:

Καταγγέλλει ρατσισμό, ομοφοβισμό και αντισημιτισμό ο Δ. Καμμένος και ζητά συγνώμη

kammenos dhmhtrhs

- Μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για δημοσιεύματα στους λογαριασμούς του στα social media


Καταγγέλλει ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό και ζητά «προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά» ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις στις επικρίσεις δέχθηκε σήμερα σχετικά με ακραία σχόλια που ήταν δημοσιευμένα σε λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Καμμένου:

«Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπό μου, θέλω να σας δηλώσω κατηγορηματικά ότι όλοι οι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα είχαν ως διαχειριστές, συνεργάτες σε αριθμό άνω των δεκαπέντε.
Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα κάτω από τους κωδικούς μου, για πολλές από αυτές δεν φέρω καμία προσωπική ευθύνη και σας ενημερώνω ότι οι λογαριασμοί μου έχουν παραβιαστεί πάνω από τέσσερεις φορές. Για του λόγου του αληθές, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς.
Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις συνεργατών οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα ζητώ και προσωπικά συγγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, τον ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δεν περισσεύει κανένας Έλληνας πολίτης».

επιστροφή στην κορυφή