ΡΟΗ 24/7:

"Δεν έχει πρόταση στα χέρια του"

Ο μάνατζερ του Μίλος Κράσιτς, Ντέγιαν Γιοκσίμοβιτς, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και είπε ανάμεσα σε άλλα ότι ακόμα ο πελάτης του δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του. Πάντως, είπε πως ο πελάτης του θα ήθελε να παίξει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ArenaFM:

Για το αν υπάρχει πρόταση του ΠΑΟΚ στον Κράσιτς: "Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Μαθαίνω διάφορα μόνο από εφημερίδες, ραδιόφωνα και το ιντερνέτ. Πέρυσι έγινε μια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ και τον Βρύζα, αλλά έμεινε εκεί και τελικά ο Μίλος πήγε δανεικός στην Μπάστια. Από την Μπάστια είναι σίγουρο πως θα φύγει. Θέλει να μείνει στην Ευρώπη και δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση του ΠΑΟΚ, αφού η Θεσσαλονίκη είναι κοντά στην Σερβία. Ξέρει προσωπικά και τον κ. Σαββίδη. Έχουν συναντηθεί στο παρελθόν όταν ο κ. Σαββίδης ήταν ιδιοκτήτης της Ροστόφ στην Ρωσία.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια καταπληκτική πόλη, όμως, το πρόβλημα είναι πως το συμβόλαιο του στην Φενέρμπαχτσε είναι πολύ μεγάλο. Είναι 2.300.000 ευρώ με πολλά μπόνους. Π.χ. αν παίζει για ένα 45λεπτο αποκτά 12.000 χιλ. ευρώ αυτόματα. Την προηγούμενη χρονιά υπήρχαν επαφές με τον ΠΑΟΚ, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα φέτος. Ο Μίλος έχει πολύ μεγαλύτερη πρόταση σε απολαβές, ακόμα και με βάση το συμβόλαιό του στην Φενέρμπαχτσε, από την Σαουδική Αραβία, αλλά δεν θέλει να πάει εκεί. Πέρυσι, πάντως, επαναλαμβάνω, πως υπήρχαν επαφές με τον ΠΑΟΚ αλλά φέτος δεν έγινε τίποτα".

Για το αν θα ήθελε ο Κράσιτς να παίξει στον ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως θα ήθελε. Ήταν άτυχος με κάποιους μικροτραυματισμούς, με διάφορους προπονητές και έχανε την προετοιμασία συνήθως. Είναι όμως 29 χρονών, δεν έχει μεγάλο τραυματισμό και ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα κοντά στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό".

Για τις προτάσεις που υπάρχουν: "Δεν υπάρχει κάποια προσφορά στα χέρια του. Υπάρχει κάτι από την Γερμανία, για δανεισμό, ίσως, όμως, επιστρέψει και στην Ρωσία, όπου έπαιζε στο παρελθόν. Όσο αναφορά στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μια ανταγωνιστική ομάδα για την απόκτησή του και θα τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική. Το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί θα είναι βέβαια αρκετά μεγάλο, όμως, ίσως υπάρξει κάποια συνεννόηση με την Φενέρμπαχτσε για να καλυφθεί το συμβόλαιο του και από τις δυο ομάδες. Κανένας, όμως, από την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν μας έχει προσεγγίσει και δεν έχει καταθέσει πρόταση".

Για τα χρήματα που πλήρωσε φέτος η Μπαστιά στον Κράσιτς: "Η Μπαστιά πλήρωσε 800.000 ευρώ ως αντίτιμο για τον δανεισμό του παίκτη. Επειδή στην Γαλλία η εφορία είναι κοντά στο 50% κι έτσι το συμβόλαιό του εξ ολοκλήρου το κάλυψε η Φενέρμπαχτσε".

Για το αν θα συνεχίσει ο Κράσιτς στην Φενέρμπαχτσε: "Μπορεί να συνεχίσει, έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο για το πότε θα αποφασίσει. Η μόνη πρόταση που έχει προέρχεται από την Σαουδική Αραβία. Ο Μίλος θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη και θα αποφασίσει".

πηγή: sport24.gr

επιστροφή στην κορυφή