Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 645
ΡΟΗ 24/7:

Μιχαήλ

Michael
Ας γνωρίσουμε τον Αρχάγγελο από άλλη πλευρά


Αρχάγγελος Μιχαήλ

Αυτός που είναι σαν το Θεό, η ίδια του η θέληση. Ο πρίγκιπας του Φωτός και η πρώτη ακτίνα αυτού.
Είναι ο προστάτης της Πίστης και του Θεού, η απόλυτη ισχύς και δύναμη κατά του κακού, ο διοικητής των Ουράνιων Λεγεώνων, ο φύλακας της Πίστης.

Οι κρύσταλλοι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, είναι ο λευκός χαλαζίας χιονιού, το μπλε ζαφείρι και το άκουα μαρίνα.
Το όνομα του, σημαίνει «Αυτός που είναι σαν το Θεό». Απεικονίζεται να κρατά στο χέρι ένα σπαθί και το φωτοστέφανό του είναι κυανό του κοβαλτίου.
Ο ισχυρός Αρχάγγελος Μιχαήλ, είναι ο προστάτης όλης της ανθρωπότητας, ο υπέρτατος αδιάφθορος αρχιστράτηγος όλων των Αρχαγγέλων. Το πλήθος των Αγγέλων τον βοηθούν στην ενδυνάμωση του Φωτός και στην απομάκρυνση του Σκότους.

Archangel Michael

Έχει τον ρόλο, να καλύψει και να διεισδύσει στην βαριά ύλη με ένα δίχτυ ενέργειας, που είναι ικανό να ανυψωθεί μέχρι το σημείο της θαυματουργικής δύναμης και να εξασφαλίσει την ένωση με το Φώς, την γνώση.
Συνδέεται με την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των τσάκρα του λαιμού και του τρίτου ματιού. Μας χαρίζει αποφασιστικότητα, ζωτική ενέργεια και μας βοηθά να περπατάμε στο δρόμο μας και να εκτελούμε τις υποχρεώσεις μας, χωρίς φόβο και κόπο. Με τον μπλε μανδύα του, μας προστατεύει από σωματικές και ψυχικές επιθέσεις.

Αρχάγγελος Μιχαηλ

Το σπαθί που κρατά στο χέρι του, συμβολίζει την βοήθειά του, να κόψουμε όλα τα δεσμά και σχέσεις που μας κρατούν κολλημένους, με αρνητικές καταστάσεις.
Μας εμπνέει να αναζητάμε την ανώτερη αλήθεια και την απόκρυφη γνώση. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, είναι εκείνος που μάχεται για να υπερασπιστεί τα πλάσματα του Θεού και να φέρει Δικαιοσύνη.
Είναι αυτός που μας βοηθά να ξεριζώσουμε τον φόβο από μέσα μας.
Όποτε νιώσετε φόβο ή ανησυχία , πέστε νοερά, « Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ προστάτευε με & ηρέμησε με τώρα». 


πηγή: angelsroads.blogspot.gr

επιστροφή στην κορυφή