ΡΟΗ 24/7:

Διάσημοι σεξολόγοι δίνουν τέσσερις συμβουλές στις γυναίκες για τέλειο σεξ

152328

Αρκετοί υποστηρίζουν πως η επικοινωνία, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι οι λέξεις-κλειδιά για μία επιτυχημένη σχέση. Ωστόσο, κακά τα ψέματα το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά τον πρώτο καιρό μιας γνωριμίας. Έρευνες έχουν δείξει μάλιστα πως και για τα δύο φύλα, το σεξ αποτελεί περίπου το 50-55% μίας σχέσης.

 

Αν, λοιπόν, θέλετε να είστε απόλυτα ταιριαστοί στο σεξ με τον σύντροφό σας ή σας απασχολεί κάτι σχετικό, μάθετε ποιες είναι οι 4 συμβουλές που οι μεγάλοι σεξολόγοι δίνουν στις πελάτισσες τους.

Συμβουλή νούμερο 1
Πείτε τι ακριβώς θέλετε από τον σύντροφό σας στο σεξ και δείξτε του

Όταν μία γυναίκα λέει στον σύντροφό της πως θέλουν να κάνουν έρωτα και όχι σεξ τι ακριβώς εννοεί και πως θα δώσει στον άλλον να καταλάβει την διαφορά; Διευκρινίστε στο σύντροφό σας τι ακριβώς θέλετε ξεκινώντας την πρόταση με το ρήμα «Θέλω». Δεν χρειάζεται ούτε να δώσετε διάλεξη, ούτε να φανείτε τσαντισμένη. Αφού, λοιπόν, του πείτε τις προτιμήσεις σας, δείξετε τις του και στην πράξη.

Συμβουλή νούμερο 2
Μην σταματήσετε να αυτοικανοποιήστε ακόμη και αν έχετε σύντροφο

Η σεξουαλική ενέργεια πηγάζει πάντα από μέσα σας και γι' αυτό μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα πως θα την απογειώσετε. Επίσης, η αυτοικανοποίηση σηματοδοτεί την ανεξαρτησία που σας αποπνέει η σχέση σας, ακόμη και σε αυτό τον τομέα. Ωστόσο, αν τυχαίνει να αυτοικανοποιήστε περισσότερες φορές από όσες κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας, τότε αυτό είναι πρόβλημα.

Συμβουλή νούμερο 3
Να είστε εγωίστριες

Είτε έχετε σχέση χρόνια, είτε είστε τρελά ερωτευμένη με κάποιον που μόλις γνωρίσατε, μην παραμελήσετε ποτέ τον εαυτό σας στο σεξ. Μπορεί να είναι μία πράξη που δύο άνθρωποι ενώνονται και νιώθουν υπέροχα ο ένας για τον άλλον, αλλά σημαντικός παράγοντας είναι να ικανοποιηθούν εξίσου και οι δύο. Το μυστικό, λοιπόν, είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και να στοχεύετε πρώτα στο να ικανοποιηθείτε εσείς.

Συμβουλή νούμερο 4
Δεν είναι κακό να μην έχετε και οι δύο όρεξη για σεξ

Όπως θα ζεσταίνατε το αγαπημένο σας φαγητό για να το απολαύσετε, έτσι και στο σεξ θα πρέπει να έχετε διάθεση και οι δύο. Μπορεί πολλές φορές τα ζευγάρια να περνάνε από την φάση της ρουτίνας, αλλά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την ρουτίνα στο σεξ. Οι τρόποι για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας στον συγκεκριμένο τομέα είναι πολλοί και η γκρίνια δεν αποτελεί έναν από αυτούς.

 

govastileto.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μητρότητα: Όχι για μένα! οι πιο ωραίοι άνθρωποι… »
επιστροφή στην κορυφή