ΡΟΗ 24/7:

Απ. Πάνας: Διαδικασίες ανασυγκρότησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

panas portraito

- Παρέμβαση στην εφημερίδα «Μακεδονία»


Για διαδικασίες ανασυγκρότησης που έχει ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη κάνει λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής, μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης και συντονιστής Α-Β Θεσσαλονίκης, Απόστολος Πάνας σε παρέμβασή του στην εφημερίδα «Μακεδονία». Όπως τονίζει ο κ. Πάνας η ανασυγκρότηση θα βασίζεται στο τρίπτυχο: Συσπείρωση, ανανέωση, διεύρυνση.

Αναλυτικά η παρέμβαση του κ. Πάνα:

«Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη ξεκινούν τις διαδικασίες ανασυγκρότησής τους, διαδικασίες που γίνονται σε ένα θολό πολιτικό τοπίο με έντονο το στίγμα της αβεβαιότητας στην ελληνική κοινωνία.
Η νέα αρχή που έκανε το ΠΑΣΟΚ με τη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ και τις κινήσεις πολιτών δημιουργεί ένα άλλο κλίμα στη προσπάθεια ανασυγκρότηση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, ενισχύοντας την ελπίδα για ένα γόνιμο διάλογο και με όλους αυτούς που μέχρι τώρα δε συμπορεύτηκαν μαζί μας.
Η οργανωτική ανασυγκρότηση του κινήματος ξεκινά άμεσα στηριζόμενη στο τρίπτυχο συσπείρωση, ανανέωση, διεύρυνση, χωρίς αγκυλώσεις και δογματισμούς με κύριο στόχο την αύξηση της κοινωνικής μας απήχησης.
Η νέα δομή του κόμματος θα βασίζεται σε αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των ηγετικών κλιμακίων και των οργανώσεων βάσης του κόμματος διώχνοντας τη μιζέρια που κυριαρχούσε στο χώρο υιοθετώντας μια σύγχρονη θεσμική και συλλογική λειτουργία».

επιστροφή στην κορυφή