xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

0.liga sinnefa

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου σύμφωνα με το δελτίο καιρού του meteo.gr. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

 

Η θερμοκρασία σε άνοδο στα κεντρικά και νότια θα κυμανθεί από -10 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 11 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 3 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν το βράδυ ασθενείς βροχές, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα και παγετό τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

επιστροφή στην κορυφή