xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

...και ενώ γράφω, η γιαγιά μου φλερτάρει με σκελετούς όρασης!

exwfullo
Πιστοί στο Κέντρο Όρασης Θειακού


Απόγευμα Τετάρτης και γράφω τα θέματά μου, πίνοντας καφέ στο σπίτι της μαμάς. Χτυπάει το κουδόυνι και έρχεται η γιαγιά μου. Κάθεται δίπλα μου και χαμογελάει. «Ύποπτο», σκέφτηκα. Μετά από λίγο, φοράει τα γυαλιά της και γυρίζει προς την οθόνη. «Γυαλιά ε;», μου λέει. «Ναι γιαγιά, γυαλιά είναι από το Κέντρο Όρασης Θειακού», της απαντάω.

giol-gia4
«Πολύ ωραία είναι», μου λέει με ένα πλατύ χαμόγελο και συνεχίζει... «Αθηνά μου, νομίζω πως πρέπει να αλλάξω γυαλιά. Δεν ξέρω τι γίνεται, νομίζω μου πέφτουν- δεν βλέπω καλά- δεν αρέσουν πια του παππού σου-........» και άλλες πολλές δικαιολογίες.

giol-gia1
«Το έπιασα γιαγιά, θα σε πάω να πάρεις ένα πιο μοντέρνο σκελετό». Το χαμόγελο της όσο πήγαινε και μεγάλωνε! Φαντάσου χαρά!
Έφτασε η Παρασκευή. Την πήγα στο κομμωτήριο και έπειτα σειρά είχε το Κέντρο Όρασης Θειακού.

giol-gia3
Δοκίμασε αρκετούς σκελετούς δε λέω, όμως αυτός που κόλλησε ακριβώς επάνω της ήταν ένας φανταστικός, μεταλλικός σκελετός, σε ένα φλου χρυσό χρώμα, με υπέροχο βραχίονα σε χρώματα κρεμ και μαύρο. Ο σκελετός είναι της TOUS, που μπορώ να πω πως με έχει γοητεύσει αρκετές φορές σαν εταιρία.

giol-gia2

Επιλέξαμε και την ποιότητα των φακών της και η παραγγελία έφυγε!
Η μεγάλη πλάκα όμως, δεν ήταν τόσο αυτή, που η γιαγιά με πλάγιο τρόπο μου ζήτησε να πάμε για γυαλιά, όσο η στιγμή που της είπαν την τιμή τους. Ποιός ξέρει τί περίμενε να ακούσει ή τί έχει πληρώσει μέχρι σήμερα σε γυαλιά και αλλαγές φακών...

Μπορείτε κι εσείς, να επισκευθείτε το Κέντρο Όρασης Θειακού για την δική σας αλλαγή σκελετού ή ακόμα και να καλέσετε στο τηλέφωνο και να πάρετε τιμές. 

giolanta-banner-

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2