Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μιρέλα Πάχου το Σάββατο στη "Μαύρη Τρύπα"

m paxou

Για μία εμφάνιση

 

Στη "Μαύρη Τρύπα" θα βρεθεί η Μιρέλα Πάχου για μία μοναδική βραδιά, το Σάββατο 30 Ιανουαριου, με τραγούδια από τον προσωπικό της δίσκο αλλά και αγαπημένες της στιγμές από την ελληνική δισκογραφία. Μία σπουδαία ευκαιρία να γνωρίσουμε το πιο χαρισματικό κορίτσι της νεότερης γενιάς μουσικών.
Χαρισματική και πολυτάλαντη, η Μιρέλα είναι μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια. «Δεξί χέρι» του Μίλτου Πασχαλίδη τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και συχνά πολύτιμη συνεργάτης του Διονύση Σαββόπουλου, του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών. Με ιδιαίτερο, προσωπικό ύφος η νεαρή μουσικός κινείται με άνεση και επάρκεια σε πολλά και διαφορετικά είδη τραγουδιού δημιουργόντας την αίσθηση ενός πάρτυ για καλούς φίλους.
Παράλληλα βρίσκεται ήδη στις αποσκευές της, ένας σπουδαίος δίσκος, με συμμετοχές των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μίλτου Πασχαλίδη, Χρήστου Θηβαίου, Βασίλη Καζούλη, Σπύρου Γραμμένου και Κίτρινων Ποδηλάτων. Από αυτόν, εχουν ξεχωρίσει τα «Μιρέλα», «Μαξιλάρι», «Δύο Και Κάτι» κ.ά.

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020