xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χρυσόπουλος Α.Ε: Ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού

xr5

Όλο και πιο συχνά πλέον, βλέπουμε μια ιδιαίτερη αισθητική στους χώρους γύρω μας και ταυτόχρονα , όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που εμπιστεύονται την εταιρεία ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ για την δημιουργία ή την ανακαίνιση του επαγγελματικού τους χώρου: Πράσινες λύσεις, καινοτόμες ιδέες, ειδικές κατασκευές είναι λόγοι που συντελούν σε αυτό.

 

XR

Πρέπει βέβαια να αναγνωρίσουμε και την θέληση των επαγγελματιών που προσπαθούν για το καλύτερο, επιλέγοντας τους κατάλληλους κάθε φορά συνεργάτες, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους κ.ά.

xr7

Η εταιρία ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ξεκινάει με την απαραίτητη μελέτη φωτισμού που γίνεται από ειδικούς και εντελώς δωρεάν . Ακολουθεί η επιλογή των κατάλληλων φωτιστικών, η οποία αποφασίζεται με βάση την μελέτη που έχει προηγηθεί, την αισθητική του εκάστοτε διακοσμητή, ή γίνεται η επιλογή σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της εταιρίας και φυσικά με γνώμονα την εξοικονόμηση ενεργείας και τη μεγαλύτερη οικονομία.

xr9

Η συνεργασία της εταιρίας με μεγάλο αριθμό εισαγωγέων, αλλά και Ελλήνων κατασκευαστών στο χώρο του φωτισμού, έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη ποικιλία σε κάθε είδους φωτιστικού, αλλά και την δυνατότητα ειδικής κατασκευής ανάλογα με τις ανάγκες.

xr13

xr12

xr10

xr3

xr11

XR2

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 22:33
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2