ΡΟΗ 24/7:

Ιταλός ηθοποιός κρεμάστηκε κατά λάθος στη σκηνή την ώρα της παράστασης -Είναι σε κώμα

schumacher.2.2.708

Τραγικά ρεαλιστική έγινε μία παράσταση πειραματικής θεατρικής σκηνής στην Ιταλία, όταν κατά τη διάρκειά της ένας ηθοποιός κρεμάστηκε κατά λάθος.

 

Ο Ράφαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ένας θεατής συνειδητοποίησε ότι ο 27χρονος πραγματικά είχε απαγχονιστεί, όταν έσφιξε το σχοινί που ήταν γύρω από τον λαιμό του.

Ο ηθοποιός που εμφανιζόταν στην παράσταση «Mirages», στην Πίζα, δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, σφράγισε το θέατρο και μιλά με μέλη του θιάσου και θεατές, σύμφωνα με τους «Times».

Σύμφωνα με ένα από τα δημοσιεύματα, το κουτί στο οποίο επρόκειτο να στέκεται ο Σουμάχερ την ώρα που είχε τη θηλιά στον λαιμό του, μετακινήθηκε. Επίσης, θεωρητικά θα είχε περασμένο στο σώμα του και έναν ιμάντα.

«Η θηλιά θα ήταν ψεύτικη και ο ιμάντας θα τον κρατούσε αν έπεφτε. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς συνέβη κάτι τέτοιο», είπε ένας από τους ηθοποιούς της παράστασης. Οπως φαίνεται, ένας από τους θεατές- οι οποίοι κυκλοφορούσαν ανάμεσα στις έξι σκηνές του πειραματικού θεάτρου- κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν παρατήρησε ότι ο Σουμάχερ- που φορούσε μάσκα στο πρόσωπό του- άρχισε να τρέμει.

Ο θεατής, απόφοιτος της ιατρικής, έτρεξε να τον βοηθήσει και χαλάρωσε την θηλιά πριν κατεβάσει τον ηθοποιό στο έδαφος, μαζί με ένα ακόμη άτομο. Η μητέρα του 27χρονου, απέρριψε μία από τις πρώτες υποθέσεις της αστυνομίας, ότι μπορεί ο Σουμάχερ να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ο γιος μου έχασε πρόσφατα τον πατέρα του και τερμάτισε μία σχέση, αλλά είχε βρει ξανά την ηρεμία του. Δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας, δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει», δήλωσε η γυναίκα.

 

iefimerida.gr

επιστροφή στην κορυφή