ΡΟΗ 24/7:

Ξέρετε τι γίνεται στου Μπακάλη αυτές τις μέρες;

bak14
Ελάτε να σας πω και να σας δείξω, μέσα από φωτογραφίες!


Ο Μπακάλης, η γνωστή οικογενειακή ταβέρνα του Πευκοχωρίου, που παραμένει ανοιχτή Χειμώνα-Καλοκαίρι, βρήκε τον τρόπο να μας κάνει να σκάσουμε από την ζήλια μας κυριολεκτικά.
Ο Πέτρος Δημογιώργης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας, έχει ένα χόμπυ, πρακτικό και νόστιμο. Φοράει την στολή του και βουτάει στη θάλασσα και βγάζει σοβαρούς μεζέδες! Και δεν φτάνει μόνο αυτό, μας προκαλεί κιόλας!
bak-9- Collage
Έτσι λοιπόν, ξεκινάμε, όπως πολύς κόσμος και πηγαίνουμε για φαγητό στο Πευκοχώρι για το γνωστό ouzo-therapy. Σοβαρή και ειδική μέθοδος για να αφήνουμε στην άκρη την ρουτίνα και να κάνουμε κέφι. Χταπόδια, χτένια, γυαλιστερές και άλλα πολλά όστρακα και μαλάκια, όπως επίσης και ολόφρεσκα ψαράκια που ακόμα σπαρταρούσαν. Άλλα έπεσαν στη σχάρα, άλλα στο τηγάνι, άλλα φαγώθηκαν ωμά και άλλα μπήκαν στις κατσαρόλες για αργό μαγείρεμα.
bak-0- Collage
bak-78- Collage

Άλλη μια φορά που φύγαμε από του Μπακάλη απόλυτα ικανοποιημένοι για την ποιότητα που μας προσέφερε!
Κι αν αναρωτιέστε αν ο κόσμος, είναι τρελλός που ξεκινά από μακριά για να φάει εκεί, ένα θα σας πω: η πρώτη φορά που θα πας, θα είναι μόνο η αρχή! Γιατί στου μπακάλι είτε χιονίζει , είτε έχει λιακάδα, περνάμε ωραία!

bakalis-mudia
bak-567-Collage

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cuba- meatballs Γεμιστό ψωμί κιλού »
επιστροφή στην κορυφή