ΡΟΗ 24/7:

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5 Φεβρουαρίου

as7

                                                             Φλερτάροντας με το απόλυτο


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βγεις από την υποκειμενικότητα σου και να δράσεις στον πραγματικό κόσμο, ιδιαίτερα σε σχέση με επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα. Κι όχι πως δεν μπορείς να πετύχεις πράγματα αλλά σε πρώτη φάση ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από την διαρκή εναλλαγή των δεδομένων. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να μπεις σε ένα κλειστό «κλαμπ», πρόσεξε όμως τα ανταλλάγματα.
Ερωτικά
Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες» ή ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές! Βρίσκεσαι στο τέλος ενός κύκλου και στην αρχή του επόμενου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την επικοινωνία σου, αυξάνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Από αυτήν την άποψη η ημέρα σου μπορεί να είναι κουραστική αλλά και ενδιαφέρουσα. Παράλληλα όμως, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ο Άρης σε «προειδοποιεί» ότι μια σύγκρουση βρίσκεται «στα σκαριά» και θα πρέπει να δράσεις έγκαιρα, εξαντλώντας κάθε περιθώριο συνεννόησης πριν συμβεί το... κακό!.
Ερωτικά
Αν δεν καταστρέψεις από μόνος σου τις ελπίδες, με το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη σου, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπο σου. Από εκεί και ύστερα όλα θα κριθούν από το πόσο «αντέχεις» μια σχέση, που μπορεί να είναι κάπως «πνιγηρή»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να επηρεάσει τα οικονομικά σου, καθυστερώντας ή μπλοκάροντας κάποιες από τις αναμενόμενες εισροές σου, ωστόσο ο τελικός ισολογισμός φαίνεται να αποβαίνει υπέρ σου, αφού παράλληλα ενεργοποιεί προοπτικές που παρέμεναν αδρανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα «συν» περιλαμβάνονται η επιστροφή δανεικών και η ανεύρεση μιας πηγής χρηματοδότησης.
Ερωτικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέτει προ μιας σημαντικής απόφασης, είτε πρόκειται για την τρέχουσα, είτε για μια νέα σχέση. Μέχρι να την πάρεις όμως μπορείς να αφεθείς στις ερωτικές απολαύσεις που σου «υπόσχεται» η Αφροδίτη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να αναζητήσεις μια νέα πηγή χρηματοδότησης. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμοχλεύει θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με δεδομένη όμως την παρουσία του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, δεν αποκλείεται να βρεθείς προ τετελεσμένων κι εκεί είναι που αρχίζουν τα... πραγματικά δύσκολα! Καλό είναι πάντως να μην ενδώσεις σε πιέσεις που είναι σχεδόν εκβιαστικές.
Ερωτικά
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις. Και παρότι δεν είναι επωφελές «να ανακατεύεσαι με τα πίτουρα», αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης σε θέλει σε θέση μάχης, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σε φέρει μπροστά σε καταστάσεις που απαιτούν άμεσες και δυναμικές λύσεις. Το σπίτι και η οικογένεια σου εξακολουθούν να είναι το βασικό πεδίο δράσης σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες επείγουσες τεχνικές αναγκαιότητες. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας..
Ερωτικά
Ίσως να βρεθείς προ σοβαρού διλήμματος ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που διαμένει μακριά σου και σε ένα άλλο πιο... κοντινό, που μάλιστα έχει και αυξημένες απαιτήσεις. Πριν όμως αποφασίσεις, ρώτησε για να μάθεις περισσότερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι πιέσεις του Άρη εξακολουθούν να σε κρατούν σε εγρήγορση κι αυτή τη φορά ίσως κληθείς να διαχειριστείς έντονες καταστάσεις στο συγγενικό σου περιβάλλον, όπου φαίνεται ότι η «μάχη» έχει... ανάψει για τα καλά! Από την άλλη πλευρά όμως ο Δίας απλώνει δίχτυ προστασίας στη ζωή σου, προσφέροντάς σου λύσεις και ευκολίες ικανές να μετατρέψουν το όποιο μειονέκτημα σου σε πλεονέκτημα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «χάσεις» τον εαυτό σου και να παρασυρθείς σε ένα μάλλον αδιέξοδο πάθος. Παράλληλα, μια «ατυχία» στα προσωπικά σου, ίσως να οφείλεται στην υπονόμευση από ένα τρίτο πρόσωπο.
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να παλέψεις για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δείχνουν να μην «πατάνε» σε στέρεο έδαφος. Αν όμως πάρεις «ζεστά» το θέμα μπορείς να αυξήσεις άμεσα το εισόδημα σου, μέσα από κάθε είδους επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις κι ένα διόλου ευκαταφρόνητο «δώρο», για κάποιες υπηρεσίες που παρείχες.
Ερωτικά
Μπορείς να «ζυγίζεις» τις καταστάσεις και να σχεδιάζεις ότι θέλεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εκλογικευμένη προσέγγιση σου θα δικαιωθεί. Αντίθετα κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός πάθους, εξαιρετικά δύσκολου στην διαχείριση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε βοηθά να αφοσιωθείς σε έναν στόχο και να τον πετύχεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω προσδίδει μια ποικιλία στην καθημερινότητα σου κι ίσως έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο για σοβαρά θέματα και... μη! Μεταξύ των άλλων λοιπόν, καλείσαι να διαχειριστείς την αστάθεια των άλλων, που σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σε κάνουν να νοιώσεις ότι χάνεις την ώρα σου μαζί τους.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μια καλή συζήτηση με τον/την σύντροφο σου θα μπορούσε να διευκρινίσει πολλά για την ουσία της και τις προοπτικές της. Αν πάλι αναζητάς κάτι νέο, για την ώρα καλό είναι να αρκεστείς σε μια ουσιώδη «βολιδοσκόπηση».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί μια σχετική αστάθεια στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να εντείνει την ανασφάλεια σου και να σε ρίξει στα «νύχια» άνομων όσο και αδίστακτων συμφερόντων. Αντί όμως να σύρεσαι πίσω από τις εξελίξεις, προβαίνοντας σε μάλλον σπασμωδικές ενέργειες, που τελικά –αυτές- μπορεί να σου κάνουν τη «ζημιά», το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα.
Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α προσπαθεί είτε να σε δελεάσει με δόλωμα μια «θελκτική» προσφορά αλλά αυτό που σου ζητά στην πραγματικότητα είναι να παραδοθείς αμαχητί στις ορέξεις του/της. Πρόσεξε λοιπόν τι παίρνεις και τι δίνεις,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου, οι διαθέσεις σου αλλά και τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν διαρκώς, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια μάλλον δυσάρεστα ή ενοχλητικά περιστατικά που θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Εσύ όμως πάνω απ’ όλα καλείσαι να επιστρατεύσεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να ξεπεράσεις με επιτυχία τις δυσκολίες, συνειδητοποιώντας μάλιστα και κάποιες «πικρές» αλλά χρήσιμες αλήθειες.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση ίσως είναι σκόπιμο να αρκεστείς στην διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση, αφού ο Πλούτωνας «καραδοκεί» για να σε παρασύρει σε ένα πάθος με το οποίο δεν θα ξεμπλέξεις εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Άρης εξακολουθεί να «ελέγχει» τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου βλέψεις, μπολιάζοντας σε με όρεξη και δύναμη, δεν παύει ωστόσο να προκαλεί εντάσεις κι αντιδικίες με «αντιφρονούντες», που θέλουν να γίνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο κι εδώ είναι που θα χρειαστείς τις διπλωματικές αρετές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συνεισφέρει σε μια μικρή αδιαθεσία, που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίσεις αδιάφορα.
Ερωτικά
Αν θεωρείς τον εαυτό σου «απρόσβλητο» από πάθη, ίσως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. ίσως μάλιστα ένα αρχικά «αθώο» παιχνίδι να εξελιχθεί σε «κρυφό καημό» με αποτέλεσμα να άγεσαι και να φέρεσαι από το άλλο πρόσωπο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές δραστηριότητες, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ανανεώνει τα ενδιαφέροντα σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Υδροχόο σε κατευθύνει στο να γίνεις πιο λειτουργικός στην δουλειά σου αλλά και να φροντίσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου. Μερίμνησε ακόμη για την προστασία των ζώων ή των φυτών σου.
Ερωτικά
Αν το κλίμα είναι κάπως «βαρύ», να θυμάσαι ότι δεν βοηθά πουθενά το να εμμένεις σε κάτι που τελείωσε, αντίθετα κλείνεις τον δρόμο στα καλύτερα που έπονται. Χαλάρωσε λοιπόν, περιμένοντας το νέο ξεκίνημα σου, που σύμφωνα με τις... βουλές του Δία δεν θα αργήσει.

 Ημερήσιες προβλέψεις  από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

astrology.gr

επιστροφή στην κορυφή