xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μαθητές στο Δημαρχείο Ν. Προποντίδας

85acf44d-0de7-4d92-81ef-e261d266692b

Τα είπαν με τον Δήμαρχο Μ. Καρρά

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Δημαρχείο Νέας Προποντίδας επισκέφθηκαν μαθητές από σχολεία του Δήμου. Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, έχοντας παράλληλα και την ιδιότητα του δασκάλου, έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι το Δημαρχείο θέλει να είναι ένας χώρος φιλόξενος για όλους τους πολίτες, πόσο περισσότερο για τους μαθητές οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.
Μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Μουδανιών με τη συνοδεία των δασκάλων τους πραγματοποίησαν επιμορφωτική επίσκεψη στο Δημαρχείο, όπου και τους υποδέχτηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Καρράς, ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Κουτσουμούκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Τσικαρίδης.

68ae808d-89b7-424c-a34b-7fb3bac869b6

Και μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, στο πλαίσιο μιας εργασίας που εκπόνησαν στο ληξιαρχείο των Νέων Μουδανιών συμμετέχοντας στο Δίκτυο Τοπικής Ιστορίας “Η Χαλκιδική στο διάβα του χρόνου” των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν και με τον κ. Καρρά, ο οποίος τους παρακολούθησε την ώρα της εργασίας τους και είχε τη χαρά να συνομιλήσει μαζί τους και να λύσει τυχόν απορίες του.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2